Δανάη Μπάρκα: «Δε θα αναλάβω εγώ τα προβλήματα και τα κόμπλεξ των άλλων»

Δανάη Μπάρκα: «Δε θα αναλάβω εγώ τα προβλήματα και τα κόμπλεξ των άλλων»

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου απαντά σε φαν της με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ήταν η πρώτη φορά που διάβασα ένα αρνητικό σχόλιο στο Internet. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει σίγουρα προσφέρει πολλά οφέλη στην καθημερινότητά μας. Η αμεσότητα με την οποία ένα μήνυμα μπορεί να φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου. Οι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Όλα όσα συνθέτουν αυτήν την πλευρά των social media.

Υπάρχει, όμως, και η άσχημη όψη. Εκείνη κατά την οποία «καλοθελητές» εκμεταλλεύονται την κάλυψη του πληκτρολογίου για να εκφραστούν με άσεμνο τρόπο, πολλές φορές μιλώντας με αγενή ή προσβλητικά σχόλια για έναν άνθρωπο. Σχετικά με αυτό το θέμα είναι που μίλησε η Δανάη Μπάρκα.




Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου απαντούσε σε ερωτήσεις των φανς της στο Instagram, ώσπου κάποιος τη ρώτησε πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια. Εκείνη πήρε τον λόγο και απάντησε πολύ αναλυτικά εξηγώντας πως στο μυαλό της έχει κατηγοριοποιήσει τέτοιου είδους σχόλια.

«Αν αντιληφθώ ότι πρόκειται για εμμονικούς ανθρώπους, πάω παρακάτω, γιατί δε θα αναλάβω εγώ τα προβλήματα, τη μιζέρια, τις ανασφάλειες, τα κόμπλεξ και τα σύνδρομα κατωτερότητας άλλων ανθρώπων», έγραψε ανάμεσα στα άλλα.

Διάβασε στην παρακάτω gallery όλο το κείμενο.