Άγριες Μέλισσες: 18 tweets αποθέωσαν την ερμηνεία του Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες: 18 tweets αποθέωσαν την ερμηνεία του Μιλτιάδη

Ο Γιώργος Γάλλος έδωσε ερμηνεία για Oscar εχθές στις #AgriesMelisses.

Λίγες ώρες πριν παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες γι’ αυτήν την εβδομάδα, είμαστε εδώ για έναν λόγο όπως και κάθε μέρα. Το Twitter έχει σχολιάσει ασταμάτητα όλο το χθεσινό επεισόδιο και περιμέναμε να δούμε ποιο θα είναι το highlight αυτού.

Η σκηνή ανάμεσα σε Μιλτιάδη, Ανέτ (και Πηνελόπη) και η αποκάλυψη για το ότι ο Θέμελης βίασε τη μητέρα του ήταν μία από τις δυνατές της βραδιάς, όμως για ακόμη μια φορά, ο Μιλτιάδης έκλεψε την παράσταση.

Είχαμε διαβάσει πως τα εγκαίνια του εργοστασίου του Δούκα δεν θα έχουν την επιτυχία που ήθελε, και αυτό χάρη στον Μιλτιάδη που του επεφύλασσε μια έκπληξη. Ένα δέμα τον περίμενε στο καφενείο και όπως είδαμε (όσο και αν πιστεύαμε πως θα έβγαζε όπλο) αυτό περιείχε κάποια φέιγ βολάν τα οποία έβλαπταν την εικόνα του Δούκα.

Ωστόσο πριν τα πετάξει στον αέρα στη διάρκεια της ομιλίας του, έδωσε ένα μικρό show, στο οποίο πραγματικά μας «τρέλανε». Το όλο του look ήταν απλά επικό, ενώ και η συμπεριφορά του και το ύφος του, ήταν πραγματικά άξιο όσκαρ.

Το Twitter διχάστηκε λίγο στην αρχή, όμως τάχθηκε υπέρ του Μιλτιάδη και όπως ήταν απόλυτα λογικό τον αποθέωσε.

Στη gallery παρακάτω θα βρεις 18 tweets για τον Μιλτιάδη με τα οποία θα ταυτιστείς 100%.