Γιορτή της Μητέρας: 10 διάσημες μαμάδες σε σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά τους

Γιορτή της Μητέρας: 10 διάσημες μαμάδες σε σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά τους

Βρήκαμε μερικές από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες των celebrities.

Μαμά είναι μόνο μία και είναι η γυναίκα που μας φέρνει στη ζωή. Εκείνη που για εννέα ολόκληρους μήνες μας φιλοξενεί στο σώμα της και αργότερα αφιερώνει όλη της την ενέργεια για να μας αναθρέψει. Είναι η γυναίκα που αξίζει περισσότερο από όλους σεβασμό, ειλικρίνεια και απέραντη αγάπη.

Η σημερινή ημέρα τους ανήκει δικαιωματικά αφού κάθε χρόνο η Γιορτή της Μητέρας εορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαϊου.

Οι διάσημες Ελληνίδες μητέρες έχουν κατά καιρούς φωτογραφηθεί με τα παιδιά τους, δημοσιεύοντας αργότερα το υλικό στα social media και φανερώνοντας μια πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους. Όταν είσαι εργαζόμενη μαμά, πόσο μάλλον με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, η ημέρα κυλά σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς.

Οι αγαπημένες μας celebrities ωστόσο φροντίζουν να αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο στα παιδιά τους, απολαμβάνοντας συχνά μαζί τους διάφορες δραστηριότητες. Όταν μάλιστα μοιράζονται αυτές τις στιγμές με το κοινό, τα likes και τα σχόλια πέφτουν σαν βροχή και όχι άδικα. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε δέκα από τις αγαπημένες μας celebrities σε τρυφερές λήψεις με τα παιδιά τους.

Δες επίσης: Δανάη Μπάρκα: Το βαθυστόχαστο μήνυμα που έστειλε στους ακόλουθούς της

doukissa1

Η Δούκισσα Νομικού με τον γιο της, Σάββα.

farmaki1

Η Όλγα Φαρμάκη κρατά το χέρι της κορούλας της.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com