MasterChef: Επιβεβαιώθηκε το spoiler – ο αγαπημένος παίκτης του Twitter αποχώρησε

Sabine Camhi
MasterChef: Επιβεβαιώθηκε το spoiler – ο αγαπημένος παίκτης του Twitter αποχώρησε

Ένας κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία!

Στο χθεσινό επεισόδιο, μετά από μια απαιτητική δοκιμασία, όπου οι εννέα παίκτες του Masterchef 5 χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των τριών, είδαμε τους τρεις κριτές να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας. Οι νικητές, η κόκκινη ομάδα, με την Μαργαρίτα, τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο απόλαυσαν το έπαθλό τους στο νέο μαγαζί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ενώ οι υπόλοιποι μπήκαν στη γνώριμη διαδικασία της διεκδίκησης της ατομικής ασυλίας. Μάλιστα, αυτό ήταν και το τελευταίο έπαθλο ομαδικής δοκιμασίας για το φετινό παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, στην κουζίνα του Masterchef, οι παίκτες των δυο ομάδων που δεν κατάφεραν να κερδίσουν διαγωνίστηκαν σε τυφλή γευσιγνωσία για να πάρουν την ατομική ασυλία. Οι Παύλος, Νίκος, Διονύσης, Παναγιώτης, Μαρίνα και Ιωάννης κλήθηκαν να βρουν υλικά δοκιμάζοντας ένα πιάτο χωρίς να βλέπουν, με μεγάλο νικητή τον τελευταίο ο οποίος πάει στον εξώστη.

Σήμερα το βράδυ, είδαμε αρχικά τη δεύτερη δοκιμασία ατομικής ασυλίας, με νικητή τον Παύλο. Ο Νίκος, ο Παναγιώτης, ο Διονύσης και η Μαρίνα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και οδηγήθηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης όπου κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πιάτο αντιγραφής του chef, Βασίλη Μουρατίδη διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. H Μαρίνα ήταν αυτή με την υψηλότερη βαθμολογία και πέρασε πρώτη στον εξώστη κερδίζοντας την παρουσία της στην οκτάδα του διαγωνισμού. Ανάμεσα στους τρείς ο Παναγιώτης ήταν αυτός με την χειρότερη βαθμολογία.


https://www.instagram.com/p/COv1YPoqMef