Θυμάσαι τι έκανε σαν σήμερα πριν 20 χρόνια η Έλενα Παπαρίζου; (pics+vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τι έκανε σαν σήμερα πριν 20 χρόνια η Έλενα Παπαρίζου; (pics+vid)

Αν είσαι πιστή fan της σίγουρα θα ξέρεις.

Ο μήνας Μάιος είναι πάντα ο αγαπημένος μας από τους ανοιξιάτικους μήνες και αυτό ισχύει για δύο λόγους. Αφενός ερχόμαστε μια ανάσα πιο κοντά στο καλοκαίρι, αφετέρου είναι ο μήνας της μουσικής, αφού έχουμε τον διαγωνισμό της Eurovision.

Πέρυσι μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε για ευνόητους λόγους, αφού η πανδημία παρέλαυνε σε όλο τον πλανήτη, φέτος όμως τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Μπορεί να μην γίνει με το πλήθος κόσμου που πάντα είχε, όμως θα τη δούμε ακόμη και με περιορισμούς.

Η Stefania έχει επιλεχθεί και φέτος να μας εκπροσωπήσει, με νέο τραγούδι όμως αυτή τη φορά, ενώ για την Κύπρο θα δούμε την Έλενα Τσαγκρινού να μας τραγουδάει El Diablo.



Σήμερα όμως είμαστε εδώ για άλλον λόγο. Εσύ θυμάσαι τι έκανε σαν σήμερα η Έλενα Παπαρίζου πριν από 20 χρόνια ακριβώς; Η Number One της καρδιάς μας και της Eurovision ολόκληρης, μας έβγαζε ασπροπρόσωπους στον 46ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που διεξήχθη στις 12 Μαΐου 2001, στην Κοπεγχάγη της Δανίας.



Οι Antique όπως έλεγαν το συγκρότημα τότε με τον Νίκο Παναγιωτίδη, τραγούδησαν Die for You και κέρδισαν επάξια την τρίτη θέση στο τέλος της βραδιάς.