MasterChef: Το Twitter μίλησε! Διονύσης- Ιωάννης στους πιο μισητούς παίκτες (photos+vid)

MasterChef: Το Twitter μίλησε! Διονύσης- Ιωάννης στους πιο μισητούς παίκτες (photos+vid)

Τους τα έψαλαν με το… γάντι.

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαμάλ, το MasterChef 5 δεν θα είναι πια ίδιο, τουλάχιστον για τους χρήστες του Twitter που τόσο τον είχαν συμπαθήσει. Ακόμη και οι παίκτες στην αρχή του σημερινού επεισοδίου εξέφρασαν τη στενοχώρια τους με την απουσία τοy.

Σήμερα η ημέρα στις κουζίνες του διαγωνισμού αναμένεται να είναι έντονη αφού οι εξελίξεις μοιάζουν να ξεπερνούν τα σενάρια της φαντασίας μας. Άραγε ποιο θα είναι το καλύτερο πιάτο και πιο το… χειρότερο;

Η τελική οκτάδα μοιάζει να είναι κάπως αγχωμένη επομένως ο chef Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να «σπάσει» τον πάγο με ένα αστείο. Τους είπε πως βρίσκονται στην τελική ευθεία και συνέχισε με την ατάκα: «Κάθε πέρσι και καλύτερα».



Το Mystery Box για σήμερα είναι γεμάτο εκπλήξεις αφού στους πάγκους βρίσκονται δύο κουτιά, ένα ξύλινο και ένα γυάλινο του οποίου τα υλικά είναι ορατά. Οι chefs θα δοκιμάσουν 3 από τις 8 προσπάθειες και όποιος κερδίσει θα έχει ορισμένα πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας που ακολουθεί.

Ανεξάρτητα από τις επιλογές των παικτών, από την αρχή του επεισοδίου πρέπει να σου πούμε πως δύο πρόσωπα ξεχώρισαν για την… κακία τους μιας και σχολίασαν και με το παραπάνω την αποχώρηση του Παναγιώτη. Αυτοί ήταν ο Ιωάννης και ο Διονύσης και ναι, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο.

Δες περισσότερα στη gallery.