Η Σοφία Καρβέλα έβαλε σκουλαρίκι στο πιο ροκ σημείο του σώματος

Η Σοφία Καρβέλα έβαλε σκουλαρίκι στο πιο ροκ σημείο του σώματος

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα φόρεσε ένα mini φόρεμα και στη συνέχεια μάς αποκάλυψε το νέο της κόσμημα.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μία γυναίκα που σίγουρα τη χαρακτηρίζει κάποιος ροκ και αυτός είναι ένας χαρακτηρισμός που δεν αποδίδεται εύκολα σε κάποιον. Από την άποψη ότι το «ροκ» έχει εξελιχθεί να είναι περισσότερο μία ευρύτερη έννοια πραγμάτων και λιγότερο κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ενδυματολογικές επιλογές.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, πάντως, σίγουρα χαρακτηρίζεται από αυτήν τη λέξη. Με τους συγκεκριμένους γονείς, βέβαια, αναμενόμενο να έχει κληρονομήσει αυτόν τον αέρα, αλλά τον έχει καλλιεργήσει και μόνη της μέσα από τον τρόπο που ζει στην καθημερινότητά της.




Σίγουρα θα θυμάσαι τις αναρτήσεις της στο Instagram. Δημοσιεύει λήψεις τόσο με την οικογένειά της όσο με τις ασχολίες που προσθέτει στο πρόγραμμά της. Την αγάπη της για τη γυμναστική. Το brand ρούχων που έχει δημιουργήσει.

Χτες, όμως, η Σοφία έκανε και ένα story στο οποίο αποκάλυψε το νέο της σκουλαρίκι και το έκανε στο πιο ροκ σημείο που μπορούσαμε να φανταστούμε: Ψηλά στο αυτί.

Στα αυτιά της φοράει εδώ και πολύ καιρό σκουλαρίκια, όμως, είπε να διευρύνει αυτήν της τη συλλογή με μία νέα προσθήκη. Λίγο πριν, είχε ποζάρει φορώντας και ένα υπέροχο mini φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, οπότε οι followers της είχαν πολλά να καταπιαστούν.

Έχουμε συγκεντρώσεις τις φωτογραφίες στη συνέχεια.