MasterChef: Η ομαδική δοκιμασία και τα σχόλια στο Twitter

Sabine Camhi
MasterChef: Η ομαδική δοκιμασία και τα σχόλια στο Twitter

Οι παίκτες μαγείρεψαν σε αντίξοες συνθήκες!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 13/5 ο Νίκος Σκορδάκης άφησε για δεύτερη και οριστική φορά την ποδιά του, και ο Διονύσης ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, καταφέρνοντας να πάρει στα χέρια του τα πλεονεκτήματα για την σημερινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef. Έτσι, από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία το ριάλιτι μαγειρικής, καθώς πλησιάζουμε στην τελική τριάδα.

Οι επτά παίκτες που συνεχίζουν έπρεπε σήμερα το βράδυ να αγωνιστούν σε μια εξωτερική δοκιμασία που τέσταρε τις μαγειρικές ικανότητες αλλά και τη φυσική κατάσταση τους. Είδαμε λοιπόν, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους στους Πρόποδες της Πάρνηθας.


https://www.instagram.com/p/CO_LorMKpCI

Ο Διονύσης ως νικητής της περασμένης εβδομάδας, στο τεστ δημιουργικότητας είναι εκείνος που διαμορφώνει τις δύο ομάδες. Στην ομάδα του λοιπόν, την μπλε, ο παίκτης επέλεξε τον Ιωάννη, την Μαργαρίτα, και τον Παύλο, ενώ όρισε την Μαρίνα ως αρχηγό της κόκκινης ομάδας, η οποία διάλεξε τον Τζιοβάνι, και τον Αλέξανδρο. Στην συνέχεια, έπρεπε να κουβαλήσουν μαζί τους τον εξοπλισμό που θα χρειαστούν για να μαγειρέψουν.

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας ανάμεσα στους παίκτες υπήρχε μεγάλη ένταση, και οι κριτές δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. «Δεν έχουν πάει καθόλου καλά τα πράγματα» είπε ο Κοντιζάς, ενώ ο Πανος Ιωαννίδης σχολίασε ότι: «Είναι σαν να συνεννοήθηκαν να μην μαγειρέψουν καλά σήμερα».

Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε στο αύριο, στο δεύτερο μέρος της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας του φετινού διαγωνισμού.

Συνέχισε όμως στην gallery παρακάτω για να δεις τα καλύτερα, και πιο αστεία σχόλια στο Twitter.