Ariana Grande: Παντρεύτηκε κρυφά τον Dalton Gomez

Sabine Camhi
Ariana Grande: Παντρεύτηκε κρυφά τον Dalton Gomez

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι πια… μια παντρεμένη γυναίκα!

Η 27χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον μεσίτη Dalton Gomez μέσα στο σαββατοκύριακο σε μια μυστική τελετή στο σπίτι της στο Montecito στην Καλιφόρνια, μια περιοχή όπου μένουν οι Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle.

«Παντρεύτηκαν», επιβεβαίωσε μια πηγή στο περιοδικό People. ««Ήταν μικρό και οικείο - λιγότερο από 20 άτομα. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

O Gomez έκανε πρόταση γάμου στην Ariana Grande τον Δεκέμβριο του 2020 με ένα μαργαριταρένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι που είχε ιδιαίτερη σημασία στην pop star, καθώς το μαργαριτάρι προέρχεται από ένα δαχτυλίδι που της έδωσε η γιαγιά της.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Dalton Gomez στην οικογένειά μας! Ariana, και Dalton σας αγαπώ τόσο !!!! Τέλος καλό όλα καλά!», έγραψε στο Twitter η μητέρα της.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στις αρχές του 2020, αλλά επισήμως τους είδαμε πρώτα στο μουσικό βίντεο του «Stuck with U».



Αυτός είναι ο πρώτος γάμος και ο δεύτερος αρραβώνας της Grande, καθώς είχε προγραμματίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Pete Davidson το 2018, πριν χωρίσουν.

Δες μερικές φωτογραφίες τους μαζί στην gallery παρακάτω!