Spoiler Άγριες Μέλισσες: Και ο Μελέτης στις φλόγες - Εισαγγελέας νεκρός - Δούκας ετοιμοθάνατος

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Και ο Μελέτης στις φλόγες - Εισαγγελέας νεκρός - Δούκας ετοιμοθάνατος

Οργιάζει το twitter με τον Κωνσταντή Σταμίρη και το μεθύσι της Λενιώς! Τελευταίο αντίο στον Αλέξη (πολύ κλάμα). Ανάστατο πάλι το Διαφάνι.

Νόμιζες ότι τα είχες δει όλα στις Άγριες Μέλισσες; Μην βιαστείς να απαντήσεις! Ο χορός των spoilers συνεχίζεται με κορύφωση καταστάσεων, με νέο θανατικό, με έρωτες, με υστερίες, ίντριγκες, δολοπλοκίες και... μια Λενιώ στη μέση του καφενείου να παραπατάει μεθυσμένη τα βήματα ενός χασάπικου. Χάθηκες; Έχω κι άλλα νέα να σου πω.

Θυμάσαι χτες που φτιάχναμε το απόλυτο σενάριο από τα spoiler της χρονιάς που ήρθαν κι έδεσαν μεταξύ τους (...αν δεν το έχεις διαβάσει ακόμη αυτό το θέμα υπερπαραγωγή, πάτησε αυτό το link!);

Υπάρχει μια ακόμη συγκλονιστική λεπτομέρεια που απογειώνει τη σκηνή με τη φωτιά που θα βάλει στο σπίτι των Σταμίραινων η Μυρσίνη! Ο Μιλτιάδης αφού βοηθάει όσους ήταν μέσα στο σπίτι να γλιτώσουν από τις φλόγες, έρχεται αντιμέτωπος με τον Μελέτη, ο οποίος κρίνει ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να αναμετρηθεί μαζί του!

Ο Μιλτιάδης αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο να καεί ζωντανός αλλά αντί να προσπαθήσει να διαφύγει, συνεχίζει την πάλη σώμα με σώμα με την ελπίδα να παρασύρει μαζί του στον θάνατο και τον δολοφόνο του παιδιού του. Μάντεψε ποιος θα ξεφύγει από τις φλόγες τελευταία στιγμή... (Για να σε βοηθήσω λιγάκι, είναι νέος, όμορφος και ερωτευμένος με την ξαδέρφη του).

diafani giname7

Κάποιος άλλος, που είναι επίσης ερωτευμένος με την ξαδέρφη του Μελέτη, δεν θα σταθεί πολύ τυχερός. Ναι, μάλιστα. Αν πατήσεις το hastag agriesmelisses θα δεις ότι από το πρωί τον κλαίμε τον Αλέξη!

Μην ρωτάς γιατί. Τόλμησε να διελευκάνει φόνο που είχε κάνει ο Δούκας Σεβαστός. Και αντί να το πει... στις εφημερίδες μήπως και την γλιτώσει, έκλεισε ραντεβού νύχτα σε απόμερα δρομάκια του κάμπου.



Τι θα δούμε σήμερα; Ε, ρε γλέντια! (Πρόσεξες επική ατάκα Λενιώς: Ο Κωνσταντής δεν είναι πια Σεβαστός;)

Σε άλλα νέα η Ελένη με τον Νικηφόρο πέφτουν στα πόδια του Δούκα Σεβαστού, τώρα που αποκαλύφθηκε η απάτη του Μιλτιάδη (πούλησε σε άλλον τα καπνά του Συνεταιρισμού και είπε ότι καταστράφηκαν, αλλά ο Δούκας... βρήκε αυτόν τον άλλο και έγινε χαμός). Προτείνουν συμβιβασμό: Να του δώσουν τα χωράφια τους για να μην τους σύρει σε δίκη, προκειμένου έτσι να γλιτώσουν από την εξαθλίωση δεκάδες εργάτες που θα έμεναν στον δρόμο.

"Χρεωμένα κτήματα είναι, τι να τα κάνω; Αλλά και μόνο που έρχεστε στην πόρτα μου και να με παρακαλάτε είναι κάτι που με ευχαριστεί", θα πει με λίγα λόγια ο Δούκας και από την αλαζονεία του θα δεχτεί (αφού δεν βλέπει την παγίδα που προφανώς του στήνει η δαιμόνια Λενιώ).

diafani giname8

Η χαρά του Δούκα δεν θα κρατήσει πολύ καθώς αποκαλύπτεται ότι είναι ο δολοφόνος του Σωκράτη Θέμελη και μάλιστα με αδιάσειστα στοιχεία (το ποιος τα δίνει τα στοιχεία αυτά θα στο πω σε άλλο spoiler)...

Με αυτά (και με άλλα πολλά) ο Δούκας θα ταραχτεί τόσο πολύ που η καρδιά του θα τον προδώσει και θα φτάσει πολύ, πάρα πολύ κοντά στον θάνατο. Κι αυτή ακριβώς θα είναι η σωτηρία του. Δεν θα προφυλακιστεί, λόγω της κατάστασης της υγείας του, αλλά θα μείνει φυλακισμένος στο μεγάλο του σπίτι (που τώρα μοιάζει πιο μεγάλο καθώς είναι... εντελώς άδειο από ανθρώπους).

Πάμε μια βόλτα στο twitter να μπούμε σε mood πριν το σημερινό επεισόδιο (όλο και κάτι θα μάθεις ακόμα):