MasterChef 5: Οι 6 παίκτες του ημιτελικού έγιναν ζευγάρια και το Τwitter έκανε πάρτι

Τσακιρίδου Χριστίνα
MasterChef 5: Οι 6 παίκτες του ημιτελικού έγιναν ζευγάρια και το Τwitter έκανε πάρτι

Οι top 6 του φετινού #MasterChef στάθηκαν «δυο-δυο» μπροστά από το σημερινό Μystery Βox.

Μετά την συγκινητική αποχώρηση του Τζιοβάνι στο τελευταίο επεισόδιο βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του Έλληνα MasterChef 5. Η αποχώρηση ενός από τα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου απέδειξε περίτρανα ότι φέτος το #MasterChefGr είναι το παιχνίδι των απόλυτων ανατροπών με το επίπεδο δυσκολίας να βρίσκεται στα ύψη.

Στο σημερινό επεισόδιο του ημιτελικού οι έξι παίκτες (Παύλος, Μαργαρίτα, Μαρίνα, Διονύσης, Ιωάννης και Αλέξανδρος) δοκιμάστηκαν ξανά για την είσοδο στην τελική 5αδα του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής. Ο ημιτελικός ξεκίνησε με ένα Mystery Box γεμάτο εκπλήξεις αφού οι top 6 καλέστηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, έχοντας στη διάθεσή τους 45 λεπτά.

Οι νικητές του Mystery box θα ανέβουν στον εξώστη και θα εξασφαλίσουν αυτομάτως τη θέση του στους top 5 του διαγωνισμού. Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που δεν θα τα καταφέρουν θα οδηγηθούν σε δοκιμασία αποχώρησης όπου θα προσπαθήσουν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που θα τους παρουσιάσει ο καλεσμένος.

Μέσα σε δύο λεπτά οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν το ταίρι τους για τη δοκιμασία με τα ζευγάρια να διαμορφώνονται εν τέλη ως εξής:

1) Μαργαρίτα- Παύλος

2) Μαρίνα- Αλέξανδρος

3) Ιωάννης- Διονύσης

Όσο εμείς αναμένουμε το ζευγάρι που θα δημιουργήσει το καλύτερο πιάτο, οι χρήστες του Τwitter διασκέδασαν πολύ τη σημερινή δοκιμασία και έκαναν πολλά, ενδιαφέροντα tweets. Στη gallery που ακολουθεί θα τα βρεις όλα.

Δες επίσης: Eurovision 2021: Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια- Το φαβορί που δε θα εμφανιστεί σήμερα (video)

Πηγή φωτογραφιών: @masterchefgr