Ο Ιωάννης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ιωάννης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Τι αποκάλυψε ο Ιωάννης μετά την αποχώρηση. 

Με δάκρυα στα μάτια και χωρίς να περιμένει την αποχώρησή του, ο Ιωάννης Αυλωνίτης, βγήκε εκτός MasterChef 5.

Ο Ιωάννης, ένα από τα παιδιά που δεν αγαπούσε ιδιαίτερα το Twitter, είχε ξαναμπεί στο παιχνίδι με τη δεύτερη ευκαιρία και ο ίδιος είχε κάνει ειδικά το Twitter έξαλλο με τις δηλώσεις του για το αστέρι Μισελέν που του αξίζει να πάρει κάποια μέρα.

Το πιάτο αντιγραφής της χτεσινής δοκιμασίας, πρόδωσε όμως τον Ιωάννης, ο οποίος έφτασε μπροστά στους κριτές δηλώνοντας ικανοποιημένος στο 65% από το πιάτο του και θεωρώντας πως τα έχει πάει αρκετά καλά στις παρασκευές του πιάτου, με την πεποίθηση πως θα μείνει.

Κι όμως, η πεντάδα δεν βρήκε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής τον Ιωάννη, ο οποίος, ακριβώς όπως συνέβη και στην πρώτη του αποχώρηση, έτσι και στην δεύτερη πλάνταξε στο κλάμα.

Ο παίκτης πάντως, ξεπέρασε γρήγορα το σοκ, σκούπισε τα δάκρυα και επανήλθε δριμύτερος στα social media, κάνοντας το πρώτο του ποστ στο Instagram.

Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις... Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchefgr
Τα καλύτερα έρχονται #letscook #thereal #doallthingswithpassion
Εντύπωση προκαλεί βέβαια πως ο Ιωάννης επέλεξε να μην ευχαριστήσει τους κριτές αλλά μόνο τα άτομα της παραγωγής.

Μιλώντας πάντως σήμερα, στην Φωλιά των Κου Κου, ο Ιωάννης μίλησε για την αποχώρησή του.Εκεί, ο νεαρός σεφ εξήγησε πως περίμενε το πιάτο του να τον στείλει στην τελική πεντάδα του MasterChef 5 αλλά δήλωσε πως φεύγει γεμάτος από το ριάλιτι μαγειρικής.

Το Twitter βέβαια, δεν λυπήθηκε για την αποχώρηση του Ιωάννη και τον... σταύρωσε κανονικά στα σχόλια.

DPG Network