MasterChef 5: Αποχώρησε ο Παύλος- Αποθέωση στο Twitter!

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Παύλος- Αποθέωση στο Twitter!

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του reality μαγειρικής δεν κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα!

Στην τελική ευθεία για τον νικητή βρίσκεται το MasterChef 5 με τις δοκιμασίες για τους παίκτες να έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ. Πλέον, οι τρεις κριτές- Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης- μαζί με τους καλεσμένους τους λαμβάνουν υπόψη τους και την πιο μικρή αστοχία στα πιάτα των παικτών.

Ας δούμε, λοιπόν, τι έγινε στο σημερινό επεισόδιο! Ο αποψινός δεύτερος ημιτελικός ξεκίνησε με τους Μαργαρίτα, Παύλο, Διονύση, Μαρίνα και Αλέξανδρο να εξετάζονται σε… τεστ δημιουργικότητας. Βασικό υλικό του τεστ, που βρισκόταν κάτω από την καμπάνα, ήταν το αυγοτάραχο. Οι κριτές ζήτησαν ένα νόστιμο πιάτο που να αναδεικνύει το αυγοτάραχο. Οι παίκτες μέσα σε 45 λεπτά έπρεπε να έχουν έτοιμο το πιάτο τους.

Ο διαγωνιζόμενος με το καλύτερο πιάτο με αυγοτάραχο ήταν η Μαργαρίτα, η οποία και πέρασε απευθείας στον εξώστη και στους τέσσερις καλύτερους του MasterChef 5. Οι υπόλοιποι παίκτες οδηγήθηκαν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του chef, Θοδωρή Παπανικολάου. Το πιάτο αντιγραφής είχε ως βασικό συστατικό το ψάρι. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανικολάου ζήτησε από τους παίκτες να φτιάξουν φιλέτο σφυρίδας με λαχανικά και marshmallow φάβας.

Το ζητούμενο, όμως, ήταν ο κάθε παίκτης να φτιάξει όχι ένα, αλλά δύο πιάτα φιλέτου σφυρίδας μέσα σε μία ώρα και σαράντα λεπτά. Οι παίκτες βρήκαν στους πάγκους τους τις συνταγές, έφτιαξαν τα πιάτα τους και… τελικά ο Παύλος ήταν αυτός με τη λιγότερο επιτυχημένη προσπάθεια, οπότε και αποχώρησε. Δυστυχώς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε δύο κόκαλα στο ψάρι του, ενώ όλοι μαζί έκριναν πως έλειπε και λίγο αλάτι.

Να θυμίσουμε πως στην αρχή του επεισοδίου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε επαινέσει τον Παύλο για την εξέλιξή του, αλλά… ήρθε η ανατροπή με την αποχώρησή του. Φυσικά, αυτή η αποχώρηση δεν έμεινε ασχολίαστη από το Twitter μιας και ο Παύλος ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef 5. Οι χρήστες του tweets τον αποθέωσαν, μίλησαν με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια και… αξίζει να τα δεις.

https://www.instagram.com/p/CPRW7uhK2Vw