MasterChef: Ο Ατζούν πήγε να «αρπάξει» τους κριτές και η απάντησή τους ήταν αποστομωτική

MasterChef: Ο Ατζούν πήγε να «αρπάξει» τους κριτές και η απάντησή τους ήταν αποστομωτική

Απρόσμενη απάντηση από τους κριτές του reality μαγειρικής.

Μια απρόσμενη είδηση ακούσαμε σήμερα το πρωί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο Αλέξης Μίχας ήταν εκεί για να δώσει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το οποίο όμως δεν είχε να κάνει με τις Άγριες Μέλισσες αυτή τη φορά.

Μπορεί να ανυπομονούμε να ακούσουμε και να μάθουμε τα spoilers για τη συνέχεια της σειράς, ωστόσο σήμερα το αποκλειστικό ρεπορτάζ είχε άρωμα και γεύση από Τουρκία και MasterChef. Σε μπερδέψαμε; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα, ο Acun Ilicalli έχει τα δικαιώματα του MasterChef στην Τουρκία. Σκέφτεται λοιπόν αφού εδώ υπάρχει ήδη η εκπομπή αυτή σε άλλο κανάλι, να επαναφέρει στον ΣΚΑΪ το «Κάτι Ψήνεται» και το «Top Chef» που είδαμε στον Αnt1 πριν έντεκα χρόνια.

Τι «σατανικό» σκέφτηκε λοιπόν ο Τούρκος παραγωγός; Να «αρπάξει τους τρεις κριτές του ελληνικού MasterChef (Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο) προκειμένου να συμμετάσχουν στο δικό του reality μαγειρικής.

Η απάντησή τους απρόσμενη και άμεση. Τι είπαν στον Τούρκο παραγωγό οι τρεις κριτές; Με ένα play στο βίντεο που ακολουθεί θα τα μάθεις όλα.