Μαρία Μπεκατώρου: Πιο αδύνατη από ποτέ με στενό παντελόνι (photos)

Μαρία Μπεκατώρου: Πιο αδύνατη από ποτέ με στενό παντελόνι (photos)

Η παρουσιάστρια έχει χάσει αρκετά κιλά και είναι στα καλύτερά της!

Παρακολουθώντας τη Μαρία Μπεκατώρου από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τώρα θα καταλάβεις ένα πράγμα: ότι έβαλε στόχο να χάσει κιλά, να βελτιώσει την εικόνα της και να βγει στην παραλία πιο αδύνατη από ποτέ. Και τα κατάφερε!

«Τα πρώτα κιλά τα έχασα γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω. Αν θα φάω τη μία μέρα, δεν θα φάω την άλλη πολύ. Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται. Ζυγίζομαι συχνά, γιατί δεν θέλω να παχύνω ξανά! Ανεβαίνω συχνά στη ζυγαριά. Πριν τα χάσω τα κιλά, δεν ανέβαινα καθόλου…», είχε πει η ίδια σε δηλώσεις της.

Συνολικά, η Μαρία Μπεκατώρου έχασε έντεκα κιλά και αυτό είναι εμφανές στις φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery. Η ξανθιά παρουσιάστρια, σε βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, επέλεξε να φορέσει ένα πολύ στενό γαλάζιο παντελόνι, με jean πουκάμισο και sneakers. Και η σιλουέτα της ήταν κάτι παραπάνω από κομψή!

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις εμφανίσεις της στο show «Your Face Sounds Familiar», το οποίο παρουσιάζει στον ANT1. Κι εκεί, η Μαρία έχει αφεθεί φορώντας πολύ αποκαλυπτικά και στενά σύνολα και δείχνοντας πόσο υπέροχα νιώθει με τον εαυτό της. Της αξίζει, άλλωστε! Έχει καταβάλει τόση προσπάθεια για αυτό.