Ο τελικός του YFSF All Star έγινε Νο1 trend στο Twitter και τα σχόλια ήταν επικά (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο τελικός του YFSF All Star έγινε Νο1 trend στο Twitter και τα σχόλια ήταν επικά (photos)

YFSF All Star: Η Τάνια Μπρεάζου ήταν η νικήτρια και στο Twitter έγινε χαμός.

Η Τάνια Μπρεάζου αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του «Your Face Sounds Familiar All Star», καθηλώνοντας τους πάντες και στον τελικό=του show μεταμφιέσεων με ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ως Celine Dion.

Η Τάνια Μπρεάζου, ένα μοναδικό ταλέντο με υπέροχη φωνή και σκηνική παρουσία, έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια του show μοναδικά acts και δυνατές ερμηνείες. Όπως ήταν φυσικό, ο τελικός του YFSF All Star κέρδισε και τις εντυπώσεις του κοινού στο Twitter, το οποίο το έκανε Νο1 trend!

TWEETS

Τάνια Μπρεάζου: Ποια είναι η νικήτρια του YFSF;

Στον μεγάλο τελικό η Τάνια ερμήνευσε το «My Heart Will Go On», το soundtrack του Τιτανικού, μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες και ορόσημο στη σπουδαία καριέρα της Celine Dion,.



Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτή η εμφάνιση που την έκανε να ξεχωρίσει. Σε κάθε επεισόδιο του show, η Τάνια Μπρεάζου άκουγε θριαμβευτικά σχόλια από τους κριτές και «μάγευε» το κοινό, παρουσιάζοντας μία ευρεία γκάμα ρεπερτορίου, από την Τζένη Βάνου και τον Axl Rose, μέχρι την Miley Cyrus και την Bebe Rexha. Μάλιστα, η ίδια η διεθνούς φήμης Bebe Rexha την σχολίασε θετικά στο Twitter όταν είδε την ενσάρκωσή της.

Αποτελώντας μία νέα δύναμη στην ελληνική μουσική σκηνή, η Τάνια Μπρεάζου έχει κλέψει εξαρχής τις εντυπώσεις, τόσο με τα singles της όπως το «Mon Cheri», όσο και με τις live εμφανίσεις της δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος ενώ ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Τα χιουμοριστικά βραβεία της βραδιάς:

Τελικός YFSF χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται. Έτσι, οι λαμπεροί καλεσμένοι δεν έλειψαν με πρώτη και καλύτερη τη Ζωζώ Σαπουτζάκη αλλά και την Άντζελα Δημητρίου.

Το βραβείο της «χαμένης αδερφής» πήραν η Μπέττυ Μαγγίρα με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή για να της το παραδώσει. Η Ζωζώ που πριν τέσσερις μέρες έγινε 88 ετών, τραγούδησε «Κάντε πέρα να περάσω» και σήκωσε τους πάντες στη σκηνή, χορεύοντας.

Το βραβείο «πρωτότυπης φύσης» πήγε στη Ματθίλδη Μαγγίρα. Στη σκηνή βρέθηκε και η Άντζελα Δημητρίου και ο Τάκης Ζαχαράτος που είχαν έναν σπαρταριστό διάλογο.
Το βραβείο «Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου» κατέκτησε ο Λευτέρης Ελευθερίου ενώ το βραβείο «καλύτερης χορογραφίας» κατέκτησε ο Κρατερός Κατσούλης. Τέλος, το βραβείο «που πήγε ο σύντροφός μου» πήρε η Κατερίνα Στικούδη, με την απονομή να κάνει ο σύζυγός της τραγουδίστρια, DJ Rico, άκα Βαγγέλης Σερίφης.

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου:

maria bekatorou finale

Στο μεγάλο φινάλε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το look της Μπεκατώρου από ένα maxi, one-shoulder φόρεμα με απλικαρισμένες χρυσές λεπτομέρειες, δια χειρός της Κύπριας σχεδιάστριας μόδας Έφης Παπαϊωάννου. Tα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης και το μακιγιάζ της η Έλσα Πρωτοψάλτη.

Όσο για τα σχόλια στο Twitter; Άρμοζαν και αυτά στον μεγάλο τελικό! Και μπορεί η Μπρεάζου να ήταν η νικήτρια, το Twitter έσπευσε να στηρίξει και τη Μαρία Μπεκατώρου που φαίνεται πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της και αποχαιρετά τον ΑΝΤ1, την τηλεοπτική της στέγη τα τελευταία χρόνια.

Δες την παρακάτω gallery.