Χριστίνα Μπόμπα: Χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γίνει μαμά (photos)

Χριστίνα Μπόμπα: Χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι λίγο πριν γίνει μαμά (photos)

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Χριστίνα!

Σε έξοδό της στο Κολωνάκι πέτυχε ο φωτογραφικός φακός τη Χριστίνα Μπόμπα. Η influencer απόλαυσε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας μαζί με μία καλή της φίλη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery και στις φωτογραφίες, η Χριστίνα επέλεξε ένα casual chic look για τη βόλτα της, το οποίο της ταίριαζε γάντι. Φορώντας ένα λευκό, πολύ στενό φόρεμα, που αποκάλυπτε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, εμπριμέ κιμονό και σανδάλια η influencer παρέδωσε μαθήματα κομψότητας για εγκυμονούσες.

Μάλιστα, παρατηρώντας το παρακάτω post της Χριστίνας συνδυαστικά με τις φωτογραφίες στο Κολωνάκι θα καταλάβεις πως μάλλον βγήκε για βόλτα με τη μία φίλη της όσο... τα υπόλοιπα κορίτσια ετοίμαζαν το baby shower για τις δίδυμες κορούλες της. Και μετά έγινε η έκπληξη!

https://www.instagram.com/p/CPQ08SUFUye

Η χαρά για τα δίδυμα κορίτσια της

Η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει εναγωνίως να γνωρίσει τις δίδυμες κόρες της. Όπως έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της, ήθελαν πολύ να κάνουν παιδιάκια με τον Σάκη Τανιμανίδη και τώρα βρίσκονται στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους.

Μάλιστα, ακόμα και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της η Χριστίνα δεν σταματά τις ετοιμασίες για το δωμάτιο των μωρών. Είναι σε εγρήγορση και θέλει να τα έχει όλα έτοιμα.

Δες εδώ πώς έβαψε με τον Σάκη το δωμάτιο των κοριτσιών τους!

Η δυσκολία σύλληψης και η εξωσωματική

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης κατάφερε να μείνει έγκυος.

«Στη δική μας περίπτωση από πριν τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα», είχε πει χαρακτηριστικά η Χριστίνα.



«Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει, προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα είπα ότι δεν το αντέχω άλλο κι ότι πρέπει να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα. Εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν τη διαδικασία και να μη συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος», είχε δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα.