Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Βάφουν το δωμάτιο των δίδυμων παιδιών τους (video)

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Βάφουν το δωμάτιο των δίδυμων παιδιών τους (video)

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται το ζευγάρι!

Στην τελική ευθεία για να υποδεχθούν τα δίδυμα κοριτσάκια τους βρίσκονται η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Η Χριστίνα σε λίγες μέρες θα γίνει μαμά και ήδη βρίσκεται σε έναν πυρετό προετοιμασιών.

Πάτα αυτό το link για να δεις τον τρόπο με τον οποίο η Χριστίνα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Ανάμεσα σε όλες τις δουλειές που έχει να κάνει το ζευγάρι, λοιπόν, είναι και η προετοιμασία του παιδικού δωματίου. Ο Σάκης και η Χριστίνα θέλουν όλα να είναι στην εντέλεια! Γι’ αυτό πήραν οι ίδιοι βούρτσες και μπογιές και… ανέλαβαν δράση. Ναι, καλά κατάλαβες!

Το ζευγάρι έβαψε το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα κορίτσια τους. Φορώντας άνετα ρούχα, έχοντας βάλει προστατευτικά χαρτιά για να μη λερώσουν το πάτωμα και με την καλύτερη διάθεσή τους, ο Σάκης και η Χριστίνα ζωγράφισαν ένα ουράνιο τόξο με ζωηρά χρώματα για τα παιδιά τους. Να, δες το βίντεο που δημοσίευσε η influencer!

https://www.instagram.com/p/CPdu2WNHCEW

Η Χριστίνα Μπόμπα υπολογίζεται πως θα γεννήσει στα τέλη Ιουνίου και τα μωράκια της θα ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου. Το έχει πει, άλλωστε, και ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του στη Σίσσυ Χρηστίδου, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.



Με το καλό!