Μαρία Ηλιάκη: Βγαίνει από το μαιευτήριο κι επιστρέφει σπίτι με το μωρό της (photos)

Μαρία Ηλιάκη: Βγαίνει από το μαιευτήριο κι επιστρέφει σπίτι με το μωρό της (photos)

Μια νέα ζωή ξεκινά για την παρουσιάστρια.

Πριν από πέντε ημέρες η Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία προχώρησε σε προγραμματισμένο τοκετό, ενώ δεν γέννησε στην Ελλάδα. Έφερε στον κόσμο το μωρό της σε μαιευτήριο της Ελβετίας, όπου ζει τον τελευταίο καιρό. Βλέπεις, εκεί εργάζεται ως γυναικολόγος ο αγαπημένος της, οπότε πλέον η ζωή της είναι εκεί.

Δες εδώ το πρώτο της post από το μαιευτήριο!



Η επιστροφή στο σπίτι

Πριν λίγη ώρα η Μαρία Ηλιάκη έκανε δύο Insta Stories και κοινοποίησε στους followers της πως επιστρέφει σήμερα στο σπίτι με το μωράκι της.

Με χιουμοριστικό τρόπο και φωτογραφίζοντας δύο μεγάλα σακ βουαγιάζ αποκάλυψε πως σήμερα παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Όπως θα δεις και στην gallery, η παρουσιάστρια έδειξε τον σάκο της μαμάς και του μπαμπά του μωρού, ενώ στις φωτογραφίες θα δεις και μια υπέροχη ανθοδέσμη, αλλά και το πορτ μπεμπέ της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CNHepnILUZs

Η ιστορία αγάπης με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη γνωρίζονταν αρκετά χρόνια από την Κρήτη, που είναι τόπος καταγωγής και των δύο. Η σχέση τους ξεκίνησε, όμως, πριν περίπου τρία χρόνια.

Από τότε η Μαρία άρχισε να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία μιας και ο αγαπημένος της εργαζόταν και ζούσε μόνιμα εκεί.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε πει για τη σχέση της πριν πολύ καιρό: «Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 σπίτια, ένα στην Ελλάδα κι ένα στο εξωτερικό, θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ούτε να ξεκουνηθώ από την καθημερινότητά μου, αλλά ούτε και να ξεβολευτώ. Άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα.

Έλα, όμως, που η ζωή με «ξεβόλεψε» και καλά μου έκανε!! Γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμό μου όμορφα τοπία, ωραίες συνήθειες, άλλες κουλτούρες, ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις. Και δεν ξέρω καθόλου πού θα καταλήξει όλο αυτό. Πού θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα. Στην Ελλάδα ή αλλού. Και δεν έχει και καμία σημασία. Σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ. Έστω και για μια φορά στη ζωή σου. Ξεβολευτείτε λοιπόν!!!».