Μαρία Ηλιάκη: Το πρώτο post μέσα από το μαιευτήριο (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Ηλιάκη: Το πρώτο post μέσα από το μαιευτήριο (video)

Δες την πρώτη ανάρτηση που έκανε.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι σε μαιευτήριο της Ελβετίας όπου και μένει τους τελευταίους μήνες με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η είδηση για τη γέννηση της κόρης της έγινε γνωστή εχθές αργά το απόγευμα και όλοι περίμεναν τη στιγμή της επιβεβαίωσης. Η Μαρία Ηλιάκη απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε στις 14 Φεβρουαρίου ανεβάζοντας στο Instagram account της μια φωτογραφία, στην οποία φορούσε λευκό πουκάμισο και λευκά εσώρουχα, δείχνοντας μας την κοιλίτσα της.

Θυμάσαι πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;

To τελευταίο διάστημα, η Ηλιάκη το πέρασε στη Ζυρίχη στο πλευρό του αγαπημένου της και γυναικολόγου Στέλιου Μανουσάκη.



Τις προηγούμενες ημέρες η 43χρονη παρουσιάστρια είχε εκφράσει την αγανάκτησή της από τα σχόλια που λάμβανε από άλλες νέες μαμάδες οι οποίες την τρομοκρατούσαν για όσα την περιμένουν στην αλλαγή της ζωής της μετά τον ερχομό του παιδιού σε αυτή.

Η ίδια η Ηλιάκη είχε ζητήσει να μην λαμβάνει τέτοια μηνύματα γιατί αγχώνεται παραπάνω.

Η σχέση με τον Στέλιο:

Ο Στέλιος ήταν στην παρέα της Μαρίας επί σειρά ετών, όταν ένα Πάσχα η παρουσιάστρια τον είδε εντελώς διαφορετικά:

«Θυμάμαι το Πάσχα του 2018 και ένιωθα καλά, είδα αλλιώς τον Στέλιο τον οποίο τον ξέρω πολλά χρόνια, έκανα παρέα με τις αδερφές του στα Χανιά, δεν του έδινα ποτέ σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα με κοιτούσε πάντα έντονα», τόνισε η Ηλιάκη για να εξηγήσει:

«Αποφάσισα ότι με αυτόν τον άνθρωπο κάτι είναι διαφορετικό, θα τον αγαπάω, θα τα δίνω όλα και δεν θα με νοιάζει τι θα πάρω πίσω. To ένστικτό μου, μου είπε προχώρα».