Ellie Goulding: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της – Δες το βίντεο

Sabine Camhi
Ellie Goulding: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της – Δες το βίντεο

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της τραγουδίστριας!

Η Ellie Goulding αναπόλησε την Πέμπτη 3 Ιουνίου τις στιγμές από το υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης της - και έδειξε για πρώτη φορά τον γιο της, τον Arthur.

«Προέκυψε ένα τεράστιο μη αναμενόμενο project αυτή τη χρονιά και πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό από όλα», έγραψε στην λεζάντα του μαυρόασπρου βίντεο της. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο ευχαριστώ στη Μητέρα Φύση για την καλύτερη συνεργασία από όλες τις προηγούμενες συνεργασίες μου».

Η πρώην του Harry μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση

Στο βίντεο, η διάσημη τραγουδίστρια δείχνει την κοιλίτσα της ενώ περπατούσε στο χιόνι, γυμναζόταν, έβλεπε τηλεόραση με τον σύζυγό της Caspar Jopling και πολλά ακόμα. Η Βρετανίδα έδειξε επίσης βίντεο που κάνει υπέρηχο, και το δωμάτιο του μωρού της. Τα τελευταία στιγμιότυπα περιλάμβαναν την Goulding να περπατάει με το νεογέννητο μωρό της στο καροτσάκι, και στη συνέχεια να τον αγκαλιάζει στο στήθος της.


https://www.instagram.com/p/CPq-PEyj7SV

Η τραγουδίστρια γέννησε τον Απρίλιο. «Η μαμά και το μωρό είναι χαρούμενοι και υγιής», έγραψε ο Jopling, 29 ετών στο Instagram Story του τον επόμενο μήνα. Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την δήλωση της Goulding το ζευγάρι δεν είχε προγραμματίσει να κάνει παιδί. «Είχαμε μόλις κλείσει ένα χρόνο παντρεμένοι και δεν είχαμε στο πρόγραμμα να κάνουμε μωρό. Η ιδέα ότι ήμουν έγκυος φαινόταν εξωπραγματική» είπε χαρακτηριστικά η Goulding.