Η πρώην του Harry μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση

Η πρώην του Harry μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση

Η πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα μάθαμε πως η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και πως όταν το έμαθε ήταν μία εντελώς άκυρη στιγμή στη ζωή της που δεν το περίμενε με τίποτα. Σε μία συναυλία που μεταδόθηκε σε live streaming τον Αύγουστο που μας πέρασε, η νεαρή τραγουδίστρια ανακάλυψε πως είναι έγκυος και αυτό ήταν ό,τι πιο όμορφο της συνέβη.

«Κάναμε τον Αύγουστο τη συναυλία στο Λονδίνο (ήταν διαθέσιμη σε live streaming για τους fans). Ήμουν έγκυος και δεν είχα ιδέα. Ήταν [περίπου] η στιγμή που ο Caspar και εγώ φύγαμε για λίγο όταν μας επιτράπηκε για την ενός έτους επέτειο μας, και τότε ήταν που το μάθαμε. Ήταν τρελό γιατί ήταν η επέτειος ενός έτους. Και δεν ήταν καν αυτό το σχέδιο μας. Η σκέψη της εγκυμοσύνης δεν έμοιαζε να είναι πραγματικότητα. Το να μείνω έγκυος με έκανε να νιώθω ανθρώπινη. Θέλω μια καλύτερη λέξη από τη “γυναικεία”, έχω καμπύλες που δεν είχα ποτέ πριν. Το απολαμβάνω. Ο άντρας μου το απολαμβάνει», είχε αναφέρει η ίδια και συνέχισε:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μητέρα - αλλά επίσης θέλω να διασφαλίσω ότι θα συνεχίσω να δουλεύω», πρόσθεσε. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στις περιοδείες. Ήμουν στο στούντιο τις περισσότερες μέρες και είμαι ενθουσιασμένη για την πρόκληση. Θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία».

Η 34χρονη τραγουδίστρια έκανε μια live εμφάνιση στην κολεξιόν του BOSS x Anthony Joshua την Τετάρτη στις 24 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο και εκεί την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα. Λίγο νωρίτερα όμως είχε ανεβάσει στο Instagram account της κάποιες φωτογραφίες με την πολύ φουσκωμένη της κοιλίτσα κι έγραφε στο caption: «Έχω λάβει τόσα πολλά ευγενικά μηνύματα αγάπης και ευχές σήμερα, σας ευχαριστώ πολύ».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έρχεται σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από εκείνη της Meghan Markle και του Harry πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.



Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.