Jennifer Aniston: Εύχεται στην κολλητή της χρόνια πολλά με ένα throwback βίντεο

Sabine Camhi
Jennifer Aniston: Εύχεται στην κολλητή της χρόνια πολλά με ένα throwback βίντεο

Η Courteney Cox έγινε 57 την Τρίτη (15/6)!

Η Jennifer Aniston εύχεται χαρούμενα γενέθλια στην παλιά της φίλη, και πρώην συμπρωταγωνίστρια στην σειρά «Τα Φιλαράκια», Courteney Cox. Προς τιμήν της Cox που έγινε 57 ετών την Τρίτη, η Aniston, 52 ετών, μοιράστηκε δύο βίντεο με την αγαπημένη της φίλη στα Instagram Stories.

Με το «In Da Club» του 50Cent να ακούγεται στο βάθος, η πρώτη ανάρτηση περιλάμβανε ένα throwback βίντεο των Aniston και Cox να κρατιούνται χέρι-χέρι. Μετά τις είδαμε σε ένα κλιπ στο πρόσφατο reunion των Friends στο HBO Max.



«Χρόνια πολλά σε αυτόν τον υπερβολικά ξεχωριστό άνθρωπο» έγραψε στη λεζάντα. «Ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν περνάς καλά!».

Για τη δεύτερη δημοσίευσή της, η Aniston μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την Cox και τα δύο σκυλιά της star, Harley και Hopper.

Τα γλυκά μηνύματα έρχονται μόλις δύο ημέρες αφότου γιόρτασε η Aniston τα 17α γενέθλια της κόρης της Cox, Coco Arquette. Στα Instagram Stories της, η Aniston – η νονά της Coco - δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της ανιψιάς της, αποκαλύπτοντας το χαριτωμένο ψευδώνυμο που έχει δώσει στο κορίτσι.



«Χρόνια πολλά, γλυκιά μου, Cocolicious! Η νονά σου 'αγαπάει», έγραψε τότε.

Η κόρη της Courteney Cox φόρεσε κάτι που έβαλε η μαμά της το 1998 και ήταν σχεδόν ίδιες

Η Aniston και η Cox έχουν διατηρήσει μια στενή σχέση χρόνια μετά το τέλος της μακροχρόνιας σειράς τους «Τα Φιλαράκια».