Χώρισε οριστικά η Khloé Kardashian από τον Tristan και η αιτία δεν θα σε ξαφνιάσει

Χώρισε οριστικά η Khloé Kardashian από τον Tristan και η αιτία δεν θα σε ξαφνιάσει

Οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωση της επανασύνδεσής του το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση της Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson. Μετά από πολλά on-offs στη σχέση τους, μετά από τη συγχώρεση των απιστιών του Tristan από την Khloe, τελικά οι δυο τους… οδηγήθηκαν και πάλι στον χωρισμό.

Οκτώ μήνες μετά την επιβεβαίωση της επανασύνδεσής του, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και να λήξει τη σχέση του.

Δες εδώ το φιλί που επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή τους τον Οκτώβριο του 2020!

Η απόφαση του χωρισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson χώρισαν πριν μερικές μέρες. Φίλος του πρώην ζευγαριού αποκάλυψε: «Τα πάνε καλά. Δεν υπάρχουν δράματα. Υπάρχει φιλικό κλίμα ανάμεσά τους και έχουν συμφωνήσει για τη συνεπιμέλεια».

https://www.instagram.com/p/CP3Il2Ltek5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Khloé και ο Tristan έχουν μια κορούλα 3 ετών, την True.

Τα νέα του χωρισμού ήρθαν μερικές λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Thompson βρέθηκε σε πάρτι στο Bel Air και εθεάθη να μπαίνει σε υπνοδωμάτιο μαζί με τρεις γυναίκες. Εκεί, μάλιστα, έμεινε κλεισμένος μαζί τους για περίπου 30 λεπτά.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μια μέρα αφότου ο Tristan Thompson είχε βγει για δείπνο με την Khloé Kardashian και την κορούλα τους, True.



Η «παράδοση» με τις απιστίες του Tristan Thompson

Ο Tristan Thompson δεν είναι και το πιο ήσυχο παιδί του NBA. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει απιστία στην Kardashian με αποτέλεσμα η σχέση τους να οδηγείται στον χωρισμό.

Στο παρελθόν, το μοντέλο Sydney Chase είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είχε κοιμηθεί με τον Tristan Thompson λέγοντας, στην ουσία, ότι εκείνος απάτησε την Kardashian μαζί της. Ωστόσο, ο ίδιος ο Thompson δεν παραδέχθηκε ποτέ αυτήν την απιστία.

Τα on & offs στη σχέση Kardashian-Thompson δεν σταματούν εδώ! Τον Φεβρουάριο του 2019 το ζευγάρι χώρισε μόλις ανακαλύφθηκε πως ο μπασκετμπολίστας απάτησε την Khloé με την πρώην κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods. Λίγους μήνες αργότερα, η reality star αποφάσισε να καλέσει τον πρώην της στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, τον Απρίλιο του 2019.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Παλεύω με τον εαυτό μου τώρα», είχε δηλώσει τότε η Kardashian.

Και τώρα… Μια από τα ίδια συμβαίνει με το διάσημο ζευγάρι. Για να δούμε! Είναι όντως οριστικός αυτός ο χωρισμός ή θα γίνει καμιά επανασύνδεση από εκεί που δεν το περιμένουμε;