Λασκαράκη - Σουλτάτος: Αποθεωτικά τα σχόλια για τη ρομαντική, κοινή τους φωτογραφία

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Αποθεωτικά τα σχόλια για τη ρομαντική, κοινή τους φωτογραφία

Η ηθοποιός και ο σεφ διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Ο Ιούνιος τελειώνει. Τα ευχάριστα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο. Πότε εγκυμοσύνες πότε γέννες ανακοινώνονται με μεγάλη συχνότητα στα social media και το κοινό μένει να παρακολουθεί την επικαιρότητα χωρίς να προλαβαίνει να συνειδητοποιεί όλα όσα συμβαίνουν.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα ζευγάρι από τα πιο αγαπημένα και διάσημα της showbiz. Ανήκουν στα celeb couples που δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες του έρωτά τους και της όμορφής τους σχέσης με το κοινό να γεμίζει τις αναρτήσεις με likes και σχόλια. Όπως ακριβώς συνέβη και με την πρόσφατη φωτογραφία.

Βάσω Λασκαράκη: Ο Σουλτάτος «λιώνει» το Instagram με την αφιέρωση στη σύζυγό του




Η νέα, ρομαντική φωτογραφία του ζευγαριού

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του καλού της. Ο σεφ είναι χαμογελαστός πίσω της, ενώ το πρόσωπο της ίδιας αποπνέει ηρεμία και ευτυχία.

«Ονειρευόμαστε τον ίδιο προορισμό», έγραψε η Λασκαράκη για να συνοδεύσει τη φωτογραφία.



Η προηγούμενη ανάρτηση με το υπονοούμενο

Μην ξεχνάς ότι πριν από μερικές ημέρες, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία έγραψε το caption: «Μερικές φορές δε χρειάζεται να σχεδιάσεις και να προγραμματίσεις τίποτα …. Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις».

Αποκάλυψη Βάσως Λασκαράκη: «Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις»

Αναμενόμενα αυτό έκανε τους followers της να αναρωτηθούν σχετικά με το τι μπορεί να σημαίνει και αν πρέπει να περιμένουν νέα εγκυμοσύνης.

Δες μερικά από τα πιο αποθεωτικά σχόλια των χρηστών για τη νέα, κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στη συνέχεια.