Η Zendaya και ο Tom Holland επιβεβαίωσαν πως έχουν σχέση με αυτόν τον έξαλλο τρόπο (βίντεο)

Sabine Camhi
Η Zendaya και ο Tom Holland επιβεβαίωσαν πως έχουν σχέση με αυτόν τον έξαλλο τρόπο (βίντεο)

Ο ηθοποιός του «Spider-Man» είναι ερωτευμένος και δεν κρύβεται πια!

Οι συμπρωταγωνιστές της ταινίας Spider-Man, η Zendaya και ο Tom Holland, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με ένα παθιασμένο makeout session στο Λος Άντζελες την Πέμπτη. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σταματημένο σε φανάρι στο Audi σπορ αυτοκίνητο του Holland, αξίας 125,000 δολαρίων.

Ο 25χρονος ηθοποιός κρατούσε το πρόσωπο της Zendaya με τα χέρια του, και έσκυψε για να τη φιλήσει. Ο Holland κοιτούσε με αγάπη την 24χρονη style icon και χάϊδεψε το πηγούνι της.



Το ζευγάρι εντοπίστηκε στη γειτονιά Silver Lake του Λος Άντζελες, όπου πηγές λένε ότι διαμένει η μητέρα της Zendaya, η Claire Stoermer. Η Stoermer απεικονίστηκε να βγαίνει από μια κατοικία με το διάσημο ζευγάρι την ίδια μέρα, οπότε ίσως τα πράγματα είναι σοβαρά αν ο Holland έχει ήδη γνωρίσει την οικογένεια της κοπέλας του.



Φήμες ότι οι «Tomdaya» είναι ζευγάρι κυκλοφορούν εδώ και χρόνια. Μετά τον ρόλο τους στην ταινία Spider-Man: Homecoming το 2017 – στην οποία ο Holland υποδύθηκε τον Peter Parker και η Zendaya την συμμαθήτρια του Michelle (MJ) Jones– πηγές δήλωσαν πως ο Holland και η Zendaya άρχισαν να βγαίνουν.



Εκείνη την περίοδο, το ζευγάρι είχε αρνηθεί τις φήμες. Επίσης, τον Ιούλιο του 2019, ο Holland εντοπίστηκε να περπατάει χέρι χέρι με την Olivia Bolton στο Hyde Park του Λονδίνου, και η Zendaya έβγαινε με τον Jacob Elordi από τον Αύγουστο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020.