Spoiler Άγριες Μέλισσες: Έχουμε σενάριο, τρέιλερ και κλακέτα! Μετωπική σύγκρουση Μυρσίνης με Δούκα!

Όλα ξημερώνουν αλλιώς στο Διαφάνι τον Σεπτέμβρη! Φιλίες τσακίζονται, παράνομοι έρωτες τα τινάζουν όλα στον αέρα, ζευγάρια χωρίζονται και φαντάσματα του παρελθόντος εμφανίζονται ξανά. Και στη μέση η Ελένη! 

Ναι ξέρω, δεν μπορείς να περιμένεις άλλο! Μην αγωνιάς άλλο γιατί σου έχω νέα: Οι Άγριες Μέλισσες μαζεύονται ξανά κάτω από τις τρεις λεύκες, η κλακέτα για τα γυρίσματα του τρίτου -συγκλονιστικού όπως αναμένεται- κύκλου ηχεί ξανά στο πλατό του Διαφανίου και όλα παίρνουν ξανά ζωή.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω ενωμένες, ο Λάμπρος, ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής στο πλευρό τους, ο Δούκας με τη Μυρσίνη σε άλλη πολιτεία, η Βιολέτα ξανθιά, πικραμένη, σκληρή και ο αχός της δικτατορίας να τα σαρώνει όλα στο πέρασμά του.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!



Το σενάριο του πρώτου επεισοδίου της νέας σεζόν, το οποίο υπογράφει ο Θωμάς Τσαμπάνης, βρίσκεται ήδη στα χέρια των πρωταγωνιστών καθώς από Δευτέρα θα πρέπει να βρίσκονται όλοι στα πόστα τους διαβασμένοι και έτοιμοι για τη νέα εποχή!

Και σε αυτή τη νέα εποχή τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο. Κανένας έρωτας δεδομένος, καμία φιλία ασφαλής, κανείς χαρακτήρας προβλέψιμος.

Θα χάσουν το νόημά τους ακόμα και τα spoiler;

Οι σεναριογράφοι είναι τόσο αποφασισμένοι να κρατήσουν τις Άγριες Μέλισσες στην κορυφή της τηλεθέασης που δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο! Ακόμα και τα spoiler θα χάσουν το νόημά τους. Μπερδεύτηκες; Μισό!

Οι πληροφορίες θέλουν τον ANT1 να ανεβάζει τις Άγριες Μέλισσες στην ψηφιακή του πλατφόρμα, χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να δεις την αγαπημένη σου σειρά και εσύ που δεν θα συνδεθείς με τον ANT1 Next.

Όσοι, όμως, έχουν πρόσβαση (με μηνιαία συνδρομή) στη πλατφόρμα εκτός από όλα τα επεισόδια των προηγούμενων σεζόν -που κι εσύ μπορείς να δεις online- θα μπορούν να δουν κάθε νέο επεισόδιο μία εβδομάδα νωρίτερα!

Και ερωτώ: Τι θα απογίνει με τα spoiler;

Αν όσοι έχουν πρόσβαση μπουν στα social media και σχολιάσουν (γιατί... θα σχολιάσουν!) το επεισόδιο που δεν έχουν δει οι άλλοι, τι θα απογίνει αυτή η σειρά; Πώς θα πορευτεί αν χάσει το σασπένς της;

Γιατί και τώρα γράφουμε spoiler αλλά έχουν άλλη γοητεία! Είναι βασισμένα σε πληροφορίες και δεν γνωρίζεις ποτέ αν επιβεβαιωθούν. Έχεις την αγωνία σου να τσεκάρεις αν θα βγουν αληθινά.

Είναι εντελώς άλλο να έχει δει κάποιος το επεισόδιο που εσύ περιμένεις. Άλλο το spoiler, άλλο το σενάριο, όπως έχουμε πει.

Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

Ο Δούκας και η Μυρσίνη στο επίκεντρο της ιστορίας και πάλι

Το τελευταίο που περιμένεις είναι το σενάριο της τρίτης σεζόν να στρέφεται γύρω από τον Δούκα και την Μυρσίνη. Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου είδαν τον κόσμο τους να καταρρέει, το σπίτι τους να λεηλατείται, τα παιδιά τους να απαιτούν τον διωγμό τους από το Διαφάνι. Τελείωσαν για τους Διαφανιώτες αυτοί οι δύο!

Θέλεις να μάθεις τι θα απογίνουν οι έρωτες του Διαφανίου; Ρίξε μια ματιά σε αυτό το link

Μην δένεσαι και πολύ με αυτή τη σκέψη.

Ο Δούκας γατζώνεται πάνω στη Μυρσίνη για να ξαναβρεί τις δυνάμεις του. Αφήνει τα χωράφια και τα σπαρτά του στο χωριό και γίνεται καπνοβιομήχανος στην πόλη (στη Λάρισα). Συστρατεύεται με τους καθεστωτικούς για να γίνει ο άρχοντας του κάμπου. Μέχρι που ο υπέροχος νέος κόσμος που κατάφερε να χτίσει γκρεμίζεται ξανά μπροστά του. Και το μπουρλότο το βάζει η ίδια η Μυρσίνη. Ξανά.

Τα spoiler θέλουν τον Δούκα και τη Μυρσίνη να μην έχουν τις ίδιες προτεραιότητες στη ζωή πια.

Ο Δούκας δεν μπορεί να ξεπεράσει τους θανάτους της Ανέτ και του Μιλτιάδη. Νιώθει πως ο ίδιος ευθύνεται για το φευγιό τους και αυτό αλλάζει την κοσμοθεωρία του. Δεν τον νοιάζει πια η εκδίκηση. Δεν θέλει να κυνηγήσει τις Σταμίραινες. Δεν τις θεωρεί υπαίτιες για όλα του τα δεινά.

Αν θες να μάθεις για ποιο λόγο κινδυνεύουν τα παιδιά του Δούκα (;) πάτησε αυτό το link

Θέλει να ανέβει ξανά στην αφρόκρεμα της αριστοκρατίας του κάμπου αλλά όχι με κάθε τίμημα. Νιώθει πως τα παιδιά του κινδυνεύουν να θέλει να κάνει κάτι γι' αυτό. Βλέπει την Ελένη να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της ξανά και δεν πιστεύει ότι της αξίζει.

Αν θες να μάθεις τι αλλάζει στη ζωή της Ελένης και του Λάμπρου (ναι, χωρίζονται!) πάτησε αυτό το link

H Μυρσίνη γυρνάει την πλάτη στον Δούκα

Στο μυαλό της Μυρσίνης, όμως, αυτές οι ευαισθησίες δεν έχουν κανένα νόημα. Εκείνη διψάει για εκδίκηση. Δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί τις Σταμίραινες για τον θάνατο του Σέργιου της αλλά και για το γεγονός ότι όλα της τα παιδιά δεν θέλουν πια να την δουν στα μάτια τους.

Σε κίνδυνο θα βρεθεί και η Πηνελόπη. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το link

Θέλει εκδίκηση και για να την οργανώσει σωστά χρειάζεται συμμάχους. Ο Δούκας δεν είναι πια ένας από αυτούς. Θα βρει τον έτερο εκδικητή στα μάτια του καθεστωτικού Ακύλα Μεγαρίτη.

Ο ωραίος και αδίστακτος Ακύλας (τον υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης) θέλει να εξαφανίσει από προσώπου γης τις αδερφές Σταμίρη καθώς τις θεωρεί υπεύθυνες για τον θάνατο του Αχιλλέα, του αδερφού του (ναι, εκείνου του τύπου που μπήκε με τους άντρες του μέσα στο σπίτι να τις σκοτώσει όλες έπειτα από εντολή της Μυρσίνης αλλά έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Μιλτιάδη!).

Ο Ακύλας έχει εξουσία, είναι ωραίος, είναι διψασμένος για εκδίκηση, μισεί τις Σταμίραινες... Τι άλλο θέλει η Μυρσίνη για να πέσει στην αγκαλιά του και να τον κάνει πιόνι της;

Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας στη νέα απιστία της Μυρσίνης; Πόσα μυστικά του παρελθόντος θα αναδυθούν από αυτή τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση;

Ω ναι! Θα γίνει πάλι χαμός στο Διαφάνι (και στη Λάρισα και στη Λέρο!).

Τέλος στη φιλία Μπάμπη και Άγγελου;

Η δικτατορία δεν θα ισοπεδώσει μόνο τις σχέσεις των ζευγαριών του Διαφανίου (η Ασημίνα θα μπει στην αντίσταση και ο Νικηφόρος θα κινδυνεύσει να τη χάσει οριστικά, η Δρόσω θα ερωτευτεί άλλον αλλά όχι αρκετά για να ξεχάσει τον Κωνσταντή, η Ελένη θα δει τον Λάμπρο να εξορίζεται στη Λέρο και τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Ζάχο, να την διεκδικεί ξανά, η Ουρανία σκέφτεται να αφήσει τον Κυριάκο για τον πλούσιο Λαρισαίο)...

Ο Προύσαλης και ο Άγγελος θα υποχρεωθούν να εφαρμόσουν τους νόμους του καθεστώτος, γεγονός που θα τους φέρει πολλές φορές απέναντι στους καρδιακούς τους φίλους.

Θα στείλει ο Άγγελος τον Μπάμπη στην εξορία; Θα μπορέσει να προστατεύσει τον φίλο του από τη μανία των καθεστωτικών;

Ο Μπάμπης θα θεωρήσει τον Άγγελο υπεύθυνο για την εξορία του; Η φιλία τους θα διαλυθεί;

Περίμενε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και... θα σου έχω πάλι νέα.

Μέχρι τότε ας δούμε μαζί τι γράφουν στο twitter οι fan της σειράς:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης