Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει εισαγγελέας των αθώων - Τιμή στη μνήμη Γραμματικού!

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει εισαγγελέας των αθώων - Τιμή στη μνήμη Γραμματικού!

Και μάντεψε ποιος θα την γλιτώσει από τα βασανιστήρια των καθεστωτικών όταν εκείνη κυνηγήσει τον Δούκα! Άγριες Μέλισσες reloading... 

Κανείς δεν απόρησε για την απόφαση της Πηνελόπης να τα αφήσει όλα (και όλους) πίσω της και να πει αντίο στις Άγριες Μέλισσες, να κλείσει την πόρτα τυ Σεβαστέικου και να φύγει από το Διαφάνι.

Κανείς δεν αναρρωτήθηκε για ποιο λόγο ένας κεντρικός ήρωας της ιστορίας αποφασίστηκε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και να μετακομίσει μόνιμα στο κοσμοπολίτικο Παρίσι. Δάκρυ δεν κύλησε στα social media για την Πηνελόπη.

Αλήθεια, ξέρεις γιατί οι Άγριες Μέλισσες... λέγονται Άγριες Μέλισσες; Μάθε εδώ

Επειδή δεν ήταν αγαπημένο πρόσωπο; Γιατί δεν μας νοιάζει και πολύ η τύχη της; Γιατί η πληροφορία αυτή χάθηκε μέσα στον οδυρμό για τον τραγικό χαμό του Μιλτιάδη και της Ανέτ; Όχι βέβαια!

Όλοι μας είμαστε σίγουροι ότι η Πηνελόπη θα επιστρέψει στο Διαφάνι. Τα spoilers, όμως, ξεπερνούν τη φαντασία μας.για το πώς θα επιστρέψει.

Κρατήστε λίγο την πιο εκρηκτική εικόνα της στο φινάλε του τελευταίου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου. Ναι, αυτή που εξαπολύει δριμύ κατηγορώ έναντι των γονιών της. Εϊναι θυμωμένη, επιθετική, σχεδόν υστερική. Ναι;

agries melisses summer spoiler

Καλά το κατάλαβες! Η Πηνελόπη επιστρέφει τιμωρός στο Διαφάνι στην καρδιά της δικτατορίας!

Αν θυμάσαι (που σίγουρα θυμάσαι!), η Πηνελόπη δεν δέχτηκε την πρόταση της θείας της, Ανέτ, να ζήσει στο Παρίσι με την περιουσία της απολαμβάνοντας την κοσμική ζωή της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ήθελε να κάνει κάτι σημαντικό, να ασχοληθεί με κάτι που θα έδινε σημασία στη ζωή της. Όλα όσα αγαπούσε είχαν καταρρεύσει. Οι γονείς της φονιάδες, ο έρωτάς της, Μελέτης, serial killer, ο άντρας της, Αλέξης. νεκρός....

agries melisses spoiler summer11 copy

Θέλεις να μάθεις τι θα απογίνουν οι έρωτες του Διαφανίου; Ρίξε μια ματιά σε αυτό το link

Η Πηνελόπη, λένε τα spoilers, θα επιστρέψει στο χωριό σαν δικηγόρος των αθώων ή σαν εισαγγελέας τιμωρός, ορκισμένη να συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει ο Αχιλλέας Γραμματικός: Να κλείσει τους δολοφόνους του Αλέξη, δηλαδή των πατέρα της, Δούκα Σεβαστό και τον εραστή της, Μελέτη, στη φυλακή!

Με αυτόν τον τρόπο θα τιμήσει τη μνήμη του εισαγγελλέα Αλέξη Γραμματικού. Κι αυτό μόνο ένα σημαίνει: Θα πέσει πολύ κλάμα πάλι στις Άγριες Μέλισσες!



Ο Μελέτης θα γίνει ο σκοτεινός ήρωάς της

Η επιστροφή της Πηνελόπης στο χωριό με σκοπό τη δικαίωση των αθώων που χάθηκαν από τα χέρια του Δούκα δεν γίνεται σε καλή χρονική στιγμή.

Η δικτατορία έχει απλωθεί στην Ελλάδα, ο Ακύλας Μεγαρίτης μένει στο πατρικό της και κάνει κουμάντο στο Διαφάνι και ο Δούκας έχει εξουσία στα χέρια του (μένει στη Λάρισα με τη Μυρσίνη, είναι ο απόλυτος άρχοντας του κάμπου και κάποια spoilers λένε πως πάει φουλ για υπουργός!).

Πώς έγινε ο Δούκας σπουδαίος και τρανός μετά την πτώση; Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link



Έχεις κι εσύ εμμονή με τις μουσικές του sequel; Θα τις βρεις σε αυτό το link

Μέσα σε όλα αυτά ο Ακύλας θα γίνει έξαλλος όταν μάθει ότι η Πηνελόπη ήταν σύζυγος του εεισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού, του ανθρώπου που τον είχε κλείσει στη φυλακή!

Κι αν λάβουμε υπόψη το επιβεβαιωμένο spoiler που θέλει τον Ακύλα ποιο σκληρό, αδίστακτο και αιμοχαρή από όλους τους κακούς που έχουν περάσει ποτέ από το Διαφάνι... καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.

Μέσα στην ατυχία της ωστόσο θα φανεί τυχερή καθώς το πρωτοπαλίκαρο του Ακύλα, ο βασανιστής των καθεστωτικών, θα είναι ο Μελέτης ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη μοναδική του αγάπη.

Σςςςςςςςςςςςςςςςς!


https://www.instagram.com/p/CPdzaHEluBn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ώρα οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές ξεκουράζονται, κάνουν διακοπές, φεύγουν περιοδείες με τα θέατρά τους και διαβάζουν το σενάριο της νέας σεζόν.

Εμείς ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι μας μαζί σας ;) Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τα μυστικά μας: