Spoiler Άγριες Μέλισσες: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Ελένη, Λάμπρο -Μια εγκυμοσύνη -Μια μοιραία γυναίκα

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Ελένη, Λάμπρο -Μια εγκυμοσύνη -Μια μοιραία γυναίκα

Μια αγάπη από τα παλιά απειλεί να διαλύσει το ζευγάρι - Ο Ακύλας, ο Μελέτης και ο Δούκας διαλύουν το Διαφάνι! 

Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, σε καταλαβαίνω! Οι Άγριες Μέλισσες έχουν ησυχάσει από χτες και έχεις την αγωνία σου να μάθεις τι θα γίνει όταν επιστρέψουν στο Διαφάνι. Ο κακός χαμός θα γίνει!

Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί; Πόσα να αντέξει ακόμα η Ελένη; Θα χωρίσουν οριστικά Δρόσω και Κωνσταντής; Θα παρατήσει η Ουρανία τον Κυριάκο της για τη μεγάλη ζωή; Θα πεθάνει η κυρά Δέσπω;

Μισό!


https://www.instagram.com/p/CPrAPu-JB4W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας έρωτας το παλεύει

Ας ξεκινήσουμε με κάτι ευχάριστο (έτσι για αλλαγή). Όταν επιστρέψουμε από διακοπές, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος παρότι δεν θα είναι μαζί, θα αρχίσουν να "ακούν" τα συναισθήματά τους και θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην αγάπη τους.

Αλήθεια, ξέρεις γιατί οι Άγριες Μέλισσες... λέγονται Άγριες Μέλισσες; Μάθε εδώ

Αντιθέτως η Δρόσω και ο Κωνσταντής απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο (παρότι ο κόσμος των Άγριων Μελισσών τους θέλει πολύ αυτούς τους δύο #mazi!).

Αυτό το έχουμε καταλάβει (από το σοκ της Δρόσως στο άκουσμα της είδησης ότι ο Κωνσταντής γνώριζε τους δολοφόνους του Γιάννου -δηλαδή τον πατέρα του, Δούκα, και τον καλύτερό του φίλο, Μελέτη, και τους κάλυπτε). Από αλλού θα έρθει η έκπληξη.


https://www.instagram.com/p/CPqysuKpF-J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πρώην της Ελένης έρχεται αποφασισμένος

Ένας άνδρας από το παρελθόν της Ελένης εμφανίζεται ξαφνικά και κάνει τη σχέση της με τον Λάμπρο άνω κάτω. Δεν είναι βέβαια όποιος κι όποιος...

Ο Ζάχος Λυκογιάννης είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης, ο άντρας που ήταν από μικρός ερωτευμένος μαζί της αλλά δεν έκανε την κίνησή του επειδή γνώριζε καλά πόσο ερωτευμένη ήταν εκείνη με τον Λάμπρο. Όταν ο δάσκαλος έφυγε από το Διαφάνι αφήνοντάς την μόνη, πληγωμένη και προδομένη, ο Ζάχος την παρηγόρησε, της στάθηκε και την αρραβωνιάστηκε!

Θα τα μάθεις όλα για τη σχέση της Ελένης με τον Ζάχο στο βιβλίο prequel των Άγριων Μελισσών (πάτα το link!)

Η σχέση αυτή διαλύθηκε όταν εκείνος πήρε μετάθεση για το νησί (είναι στρατιωτικός) και η Ελένη αποφάσισε να μην τον ακολουθήσει γιατί δεν ήθελε να φύγει από το Διαφάνι (φυσικά). Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Σέργιο Σεβαστό για να σώσει τα χωράφια της και τις αδερές της (με τις γνωστές συνέπειες)...

Οι δύο τους συναντιούνται ξανά, όμως και ο Ζάχος την διεκδικεί. Λες να συναντιούνται στη Λέρο όπου η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν εξόριστοι, μετά την εγκατάσταση των καθεστωτικών στο Διαφάνι;

#cantwait



Έχεις κι εσύ εμμονή με τις μουσικές του sequel; Θα τις βρεις σε αυτό το link

PS.

Μην ανησυχείς πάντως για την Ελένη! Τα spoilers λένε πως θα ζήσει το όνειρό της: Θα μείνει έγκυος και θα αποκτήσει παιδάκι!

Ο Ζάχος δεν θα είναι, πάντως, το μόνο νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή μας. Συνολικά 5 νέοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι θα πάνε την ιστορία των Άγριων Μελισσών ένα βήμα πιο πέρα!


https://www.instagram.com/p/CPlPPjfpBJn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ωραία του Ακύλα

Νέος και πολύ σημαντικός ήρωας της τρίτης σεζόν θα είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο κακός του χωριού, ο χειρότερος κακός που έχει περάσει από το Διαφάνι και ο πιο επικίνδυνος καθώς θα έχει ακόμα μεγαλύτερη εξουσία στα χέρια του από εκείνη που είχε ο Βόσκαρης: Θα είναι ο άνθρωπος των καθεστωτικών στο Διαφάνι (ο Αιμίλιος Χειλάκης θα είναι...αμείλικτος)!

Τώρα που είπα Βόσκαρης... Υπάρχουν 10 σκηνές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Θα τις βρεις όλες σε αυτό το link

Ο Ακύλας θα συμμαχήσει με τον Μελέτη (φυσικά) αλλά και με τον Δούκα που το έχει βάλει σκοπό να γίνει ο άρχοντας του κάμπου από τη Λάρισα όπου ζει πια μόνος του με τη Μυρσίνη (και θα το καταφέρει, πατώντας για μία ακόμη φορά επί πτωμάτων).

Όλο και κάπου τα είχες ακούσει αυτά. Ήξερες όμως ότι ο Ακύλας θα είναι παντρεμένος με μία συγκλονιστικά όμορφη γυναίκα; Ναι, μάλιστα! Η γυναίκα του θα είναι πολύ ωραία, πολύ μοιραία και... πολύ αδίστακτη επίσης!

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές πάλι...

kiriakos ourania agries melisses

Ένα spoiler πολύ πιπεράτο

Και μέσα σε όλα τα δεινά ακούσαμε και κάτι spicy! Η Ουρανία θα απατήσει τον Κυριάκο. Μάλιστα. Λέγε λέγε o μεγαλέμπορας από τη Λάρισα θα την ψήσει την μοδίστρα του Διαφανίου να αφήσει το χωριό και να ζήσει μαζί του το όνειρό της: Να γίνει μια σχεδιάστρια μόδας της υψηλής κοινωνίας, με catwalks στην Ιταλία και ατελιέ πιο μεγάλο από το σπίτι της.

Θα το κάνει το μεγάλο βήμα; Ή θα επιστρέψει πίσω στον Κυριάκο; Ποντάρω στο δεύτερο. Η αγάπη πάντα νικά στις ταινίες.

*** Και για φινάλε σήμερα σου έχω ένα όχι πολύ ευχάριστο νέο (Άγριες Μέλισσες είναι αυτές!): Η υγεία της Δέσπως επιδεινώνεται και θα μας στεναχωρήσει πολύ! Ο γάμος του γιου της Βασίλη με τη Ρίζω πάντως παρόλα τα δεινά (γιατί λόγω της δικτατορίας ο Βασίλης θα περάσει πολύ δύσκολα) θα αντέξει...


https://www.instagram.com/p/CN3TSqJgTml/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ευτυχώς που μέχρι να αρχίσει ξανά η ζωή στο Διαφάνι... έχουμε ο ένας τον άλλο: