Spoiler Άγριες Μέλισσες: Δεν μένει άνθρωπος στο Διαφάνι! Τίνος είναι Μυρσίνη τα παιδιά;

193 SHARES

Χαμός στον τρίτο κύκλο του sequel - Όλα τα μυστικά στη φόρα - Ζευγάρια κλονίζονται (πολύ όμως!) - Θάνατοι και έρωτες - Ο μικρός Σέργιος τα λέει όλα!

Δεν αντέχεις το ξέρω! Οι Άγριες Μέλισσες έχουν πετάξει για καλοκαιρινές διακοπές και έχεις χάσει τον ύπνο σου. Σε κάτι τέτοιοες ώρες είναι που χρειάζεσαι τα spoiler να αναθερμάνεις την αγωνία σου για όσα θα δουν πάλι τα μάτια σου να συμβαίνουν στα σοκάκια και τις εξοχές του Διαφανίου.

Να είσαι ψύχραιμη! Από Ιούλιο που ξεκινούν οι Άγριες Μέλισσες τα γυρίσματα τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια. Ούτε το Διαφάνι. Whaaaat? 

Μισό! 

 
Ας ακούσουμε ένα τραγούδι της Δρόσως να μπούμε σιγά σιγάξανά στο κλίμα του κάμπου! Αν θέλεις να ακούσεις κι άλλες μουσικές και ερμηνείες της σειράς που αγάπησεις, πάτησε αυτό το link 
Το Διαφάνι ερημώνει! Όλοι σχεδόν οι βασικοί πρωταγωνιστές συνεχίζουν (με το καλό ή με το ζόρι) τις ζωές τους αλλού και η δράση μοιράζεται πια με τον τόπο εξορίας των αντικαθεστωτικών, τη Λέρο δηλαδή, και τη Λάρισα όπου μετακομίζει το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας Σεβαστού. Όχι όμως μαζί... Χώρια! 

Μπερδεύτηκες; Έχω απαντήσεις να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. 

Η Μυρσίνη και ο Δούκας αφήνουν το Διαφάνι. Δεν τους σηκώνει πια ο τόπος μετά τους θανάτους της Ανέτ και του Μιλτιάδη, μετά τις φωτιές που άναψε η κυρία Σεβαστού στο χωριό (κυριολεκτικά!) και το δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσαν εναντίον τους ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη στην κηδεία των θείων τους. Όλο το χωριό τους θεωρεί φονιάδες και τους γυρνά την πλάτη. 

Το ζευγάρι αφήνει το λεηλατημένο πια αρχοντικό τους στο χωριό και μετακομίζει στη Λάρισα, στο σπίτι που τόσο καιρό ακούγαμε (στα επεισόδια που προσπαθούσαν να πείσουν την Πηνελόπη να πάει εκεί να ζήσει με τον άντρα της -τον πρώτο, και τον δεύτερο (και οι δυο μακαρίτες) - για να μένει μακριά από τον Μελέτη.  
Θέλεις να μάθεις τι θα απογίνουν οι έρωτες του Διαφανίου; Ρίξε μια ματιά σε αυτό το link
Στη Λάρισα, μακριά όμως από τους γονείς τους (τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για τη διάλυση της οικογένειας) μετακομίζουν επίσης ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος! Οι δυο τους έχουν χωρίσει από τις αδερφές Σταμίρη (την Δρόσω και την Ασημίνα) που έχουν μείνει πίσω στο Διαφάνι να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους τον Σέργιο. Μετά την καταστροφή και το θανατικό που σκορπίστηκαν στο Διαφάνι, τα αδέρφια (και στις δύο περιπτώσεις) βρήκαν τρόπο να λύσουν μέσα τους όσα τους χωρίζουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε όσα δεινά έρχονται να τους βρουν (γιατί έρχονται!). 
 
Στην καρδιά του κάμπου μάλιστα, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα ανοίξουν μαζί -σύμφωνα πάντα με τα spoiler- μία μπουάτ! Αυτή θα είναι η επιχείρηση και η επένδυσή τους τώρα που δεν θέλουν να έχουν σχέση με τον πατέρα τους. Σε αυτό το ωραίο επιχειρηματικό τους πλάνο ωστόσο δεν υπολογίζουν την έκρυθμη πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Η δικτατορία τα αλλάζει όλα! Η μπουάτ των αδερφών Σεβαστών θα χρησιμοποιηθεί ως τόπος συνάντησης των αντιστασιακών, και κάπως έτσι θα μπλέξει μαζί τους και η Ασημίνα (μεγάλο πρόβλημα is loading όπως καταλαβαίνεις...). 
 
agriesmelisses tritos kyklos9
 
Θα είναι άραγε αυτό το μονοπάτι που θα ενώσει ξανά τις ζωές της Ασημίνας και του Νικηφόρου; Και με το άλλο ζευγάρι τι θα γίνει; Η Δρόσω και ο Κωνσταντής έχουν χωρίσει για πάντα; Όλα τα spoiler λένε ΝΑΙ αλλά εσύ που τους θέλεις μαζί μην στεναχωρηθείς ακόμα! Λέγε, λέγε στα social media καμιά φορά οι σεναριαγράφοι αλλάζουν λίγο το στόρι τους (να χαρεί και το κοινό!). 

Και ναι δεν το λέει κανένα spoiler ακόμα, αλλά σε αυτή τη μπουάτ δεν είναι τέλειο να τραγουδάνε η Δρόσω και ο Μπάμπης; 

 
 
Τα θέματά τους λίγο πολύ όλα τα ζευγάρια τα έχουν λύσει! Υπάρχει, όμως, ένα για το οποίο υπάρχουν ακόμα πολλά κρυμμένα μυστικά! 
Όχι δεν εννοώ την Λενιώ, τον Λάμπρο και τον έρωτα από τα παλιά που θα έρθει να τους ταράξει. Αυτά τα είπαμε (και μπορείς να τα δεις σε αυτό το link)
Επίσης δεν αναφέρομαι στην Πηνελόπη (η οποία επιστρέφει δυναμικά στο Διαφάνι) και τον Μελέτη. Για το τι θα συμβεί με τους δυο τους θα διαβάσεις σε αυτό το link. 
Το ζευγάρι που έχει άλυτα θέματα είναι η Μυρσίνη και ο Δούκας! Σοκάρεσαι; Κι όμως! Θυμάσαι στους πρώτους κύκλους την ιστορία της με τον Μιλτιάδη (όταν αποκαλύφθηκε ότι προσπάθησε να ξελογιάσσει τον αδερφό του άντρα της, εκείνος αρνήθηκε κι εκείνη έκανε τα αδύνατα δυνατά για να στρέψει τελικά τον Δούκα εναντίον του Μιλτιάδη ώστε να πλαστογραφήσει τη διαθήκη του πατέρα τους να του κλέψει τα χωράφια); Ε, εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα spoiler που έλεγε πως η Μυρσίνη γενικά δεν ήταν και πολύ πιστή στον Δούκα; 
 
agries melisses spoiler mirsini doukas
 
 
Πολύ πριν εμφανιστεί ο Θωμάς Κυπραίος στο Διαφάνι (τι σκηνές κι αυτές!), η Μυρσίνη -έλεγαν τα spoiler- όχι μόνο είχε απατήσει τον Δούκα αλλά είχε μείνει και έγκυος από άλλον άντρα. Κάποιο από τα παιδιά του, λοιπόν, δεν είναι δικό του! Τα spoiler τότε έλεγαν πως ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα (φαντάζεσαι την ειρωνία πίσω από όλα όσα συνέβησαν στον δεύτερο κύκλο με τη φόνισσα Ασημίνα που μπήκε στο σπίτι των Σεβαστών επειδή είχε γεννήσει το παιδί του γιου τους)...
 
Αυτή, λοιπόν, είναι μια πολύ σκοτεινή πλευρά της ιστορίας για την οποία περιμένουμε να πέσει φως στον τρίτο κύκλο! Και όπως καταλαβαίνεις, εάν επιβεβαιωθεί ότι ο Νικηφόρος (και η Πηνελόπη επίσης) δεν είναι παιδί του Δούκα θα γίνει... ο απόλυτος χαμός πάλι στις Άγριες Μέλισσες. 
 

ΕΧΤΡΑ SPOILER 

 
agriesmelisses tritos kyklos
 
Ας δώσουμε και μία απάντηση σε αυτή την ερώτηση σε εσάς που δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο ακόμα.... (Τι πιο βιβλίο; Αυτό το βιβλίο)
 
Όλα όσα βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες είναι... η ιστορία που διηγείται έξω από το σπίτι των Σταμίραινων ο μικρός Σέργιος, ο οποίος έχει μεγαλώσει πια και θέλει να μιλήσει στην αρραβωνιαστικά του για το παρελθόν του. 
 
Αφού διηγηθεί όλη την ιστορία (όσα είδαμε στους 2 κύκλους και όσα έρχονται ακόμα από Σεπτέμβρη) τότε θα της πει να τον ακολουθήσει μέσα στο σπίτι της Λενιώς, της Δρόσως και της Ασημίνας για να γνωρίσει όσους πρωταγωνιστές της ιστορίας έχουν απομείνει... Ω ναι! Εκτός από νέοι έρωτες, έρχονται και θάνατοι στο Διαφάνι. 
 
Και προφανώς αυτή η στιγμή που ο Σέργιος μπαίνει στο σπίτι θα είναι και η τελευταία σκηνή του sequel, στο φινάλε του τρίτου κύκλου!  

Ξεκινήστε τα γυρίσματα με το καλό! Ανυπομονούμε... Πραγματικά τα περισσότερα tweets ασχολούνται με την τύχη των ζευγαριών του Διαφανίου: 

 
193 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ