Break Up! Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν χωρίσει ήδη μέσα στο 2021

Sabine Camhi
Break Up! Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν χωρίσει ήδη μέσα στο 2021

Η νέα χρονιά δεν πάει καλά για πολλούς διάσημους!

Οι απανωτές καραντίνες του 2020 και του 2021 έφεραν κάποια ζευγάρια πιο κοντά και άλλα…πολύ πολύ μακριά. Έτσι, δεν είχαν όλα τα celebrity ζευγάρια το «happily ever after» που ευχόντουσαν.

Το περιοδικό Us Weekly επιβεβαίωσε στις 18 Ιανουαρίου ότι ο Ben Affleck και η Ana de Armas χώρισαν μετά από λιγότερο ένα χρόνο σχέσης. Οι συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Deep Water» πυροδότησαν της φήμες περί σχέσης τον Μάρτιο του 2020, μετά τη συνάντησή τους στο set της επερχόμενης ταινίας τους.

Το πρώην κορίτσι του Ben Affleck στην πρώτη σέξι εμφάνιση μετά τις φήμες για τη Jlo

«Ο Ben και η Ana ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον», είπε μια πηγή μετά το χωρισμό. «Έχουν τα θέματά τους, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να έχουν μια καλή σχέση και να διατηρήσουν μια φιλία».

Επιπλέον, η Rebel Wilson αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2021 ότι είναι και πάλι ελεύθερη, μετά τον χωρισμό της από τον Jacob Busch, με τον οποίο έβγαινε για περισσότερο από ένα χρόνο.

«Μιλούσαν καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών και είχαν εξαιρετική επικοινωνία, αλλά, ξαφνικά, τον χώρισε μέσω γραπτού μηνύματος πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες», είπε μια πηγή αποκλειστικά στο περιοδικό στις 4 Φεβρουαρίου, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό τους.



Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να μάθεις ποια άλλα ζευγάρια δεν ήταν γραφτό να μείνουν μαζί.