Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο σώμα της και οι τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της (photos)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο σώμα της και οι τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της (photos)

Στα καλύτερά της είναι η παρουσιάστρια.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια σύντομα θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αγρότης μόνος ψάχνει», βιώνει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ενώ έχει αποκτήσει ένα καλλίγραμμο κορμί χάνοντας αρκετά κιλά.

Η Σπυροπούλου έχασε 9 κιλά και το γιορτάζει με ΑΥΤΟ το μπικίνι - Μαζί σου Κωνσταντίνα!

Η αλλαγή στο σώμα και το mini φόρεμα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες έχει χάσει εννέα κιλά και είναι πιο fit από ποτέ. Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει πως το διάστημα της καραντίνας έπαιζε τένις καθημερινά, έκανε ποδήλατο και αερόβια γυμναστική, ενώ ακολούθησε μια πιο υγιεινή διατροφή.

Το αποτέλεσμα στο σώμα της είναι εμφανές, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery. Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και εντυπωσίασε με το κορμί της.



Φορώντας ένα ασημί, μίνι, slip dress αποκάλυψε τα καλλίγραμμα πόδια της και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Στο πλευρό του συντρόφου της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τον έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο από τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι δυο τους προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CRLzFdUrNc3

Ο φωτογραφικός φακός τούς πέτυχε, μάλιστα, σε τρυφερά ενσταντανέ στην έξοδό τους στον Νίκο Βέρτη με τον έναν να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από τον άλλον.

Δες και στην παρακάτω gallery!