Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM δείχνει την κόρη της σε σπάνια εμφάνιση (pics+vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM δείχνει την κόρη της σε σπάνια εμφάνιση (pics+vid)

Θυμάσαι καθόλου τη νικήτρια του πρώτου reality μοντέλων;

Το GNTM εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το 2009 με τη Βίκυ Καγιά στον ρόλο της παρουσιάστριας. Τζένη Μπαλατσινού, Χάρης Χριστόπουλος και Χριστόφορος Κοτέντος ήταν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, με τη Βίκυ Καγιά να «εκτελεί» παράλληλα και τα καθήκοντα του μέντορα για τις συμμετέχουσες και επίδοξα μοντέλα.

Αρκετά ήταν τα κορίτσια που είχαμε ξεχωρίσει σε εκείνη την πρώτη σεζόν, όμως μόνο μία ήταν εκείνη που είχε όλα τα φόντα να κερδίσει. Η Σεράινα Καζαμία, είχε όλα τα προσόντα και τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο κι ένα συμβόλαιο.

Εδώ θα δεις την τελευταία φορά που είδαμε τη Σεράινα με μαγιό πριν γίνει γνωστό πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Πώς είναι όμως σήμερα η Σεράινα;

Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model ασχολήθηκε και μετέπειτα με το modelling, ενώ αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram account της, θα δεις πόσο της αρέσουν τα πιο extreme sports όπως η ορειβασία.

Σήμερα είναι μαμά σε ένα κοριτσάκι και την είδαμε πριν από μερικές ώρες μέσα από το Instagram account της να την κρατά στην αγκαλιά της.



Η σπάνια εμφάνιση της Σεράινα Καζαμία

Η Σεράινα έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες και το βράδυ της Τετάρτης (14/7/21) την είδαμε μέσα από το Instagram account της σε παραλιακή περιοχή να απολαμβάνει τη θάλασσα παρέα με φίλους και την κόρη της.

Η νικήτρια του GNTM δεν ανανεώνει πολύ συχνά το account της, όταν όμως το κάνει χαρίζει στους fans της φανταστικές εικόνες.

Ο γάμος της Σεράινα

Τον Απρίλιο του 2021 και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, η Σεράινα παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Jonas Kappeli, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο account της.

seraina gamos3

Το Top Model ζει πλέον μόνιμα στην Ελβετία και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό που οφείλουμε να παραδεχτούμε ωστόσο είναι πως η κόρη της είναι γλυκύτατη και μερικούς μήνες μετά τη γέννηση της, η Σεράινα έχει απίστευτο σώμα.



Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.