Φολέγανδρος: Το ανατριχιαστικό story της Δανάης Μπάρκα για το έγκλημα

Φολέγανδρος: Το ανατριχιαστικό story της Δανάης Μπάρκα για το έγκλημα

Οι ραγδαίες εξελίξεις στη Φολέγανδρο έχουν αρχίσει να κάνουν τους celebrities να παίρνουν θέση.

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί εδώ και δύο μέρες τις εξελίξεις του εγκλήματος στη Φολέγανδρο. Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή 16 Ιουλίου και, έκτοτε, τα ίχνη του 39χρονου συντρόφου της, αγνοήθηκαν. Μαρτυρίες περαστικών, ωστόσο, ήθελαν έναν άντρα με ματωμένο κεφάλι να περιφέρεται στους δρόμους, οπότε, στο μικρό νησί της Φολεγάνδρου, ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Το Σάββατο 19 Ιουλίου, ο 30χρονος βρέθηκε και δήλωσε: «Ήταν η κακιά η ώρα», με την αστυνομία και τον κόσμο να περιμένουν περισσότερες δηλώσεις που θα έριχναν φως στην υπόθεση. Ώσπου, ήρθε η ομολογία του και όλοι σιγά-σιγά έχουν πάρει θέση επί του εγκλήματος. Η Δανάη Μπάρκα ανάμεσα σε αυτούς.



Το story της Μπάρκα για το έγκλημα στη Φολέγανδρο

Η διάσημη παρουσιάστρια και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει έναν πολύ ενεργό και επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram και έσπευσε να τον χρησιμοποιήσει για την ανάρτηση ενός σημαντικού και ανατριχιαστικού κειμένου.

«Μόλις διάβασα για το νέο ειδεχθές έγκλημα στη Φολέγανδρο. Δε χωράνε ποτέ λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, ας κοιτάξουμε σήμερα όλοι ψηλά στον ουρανό, να προσευχηθούμε να ηρεμήσει η ψυχούλα της άτυχης κοπέλας και να βρουν τη δύναμη οι γονείς και η οικογένειά της να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί», έγραψε και συνέχισε…

«Ολοένα και περισσότερα τα εγκλήματα, οι φόνοι, οι γυναικοκτονίες, οι βιασμοί και οι κακοποιητικές συμπεριφορές από ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι στο απυρόβλητο και πιστεύουν πως είναι ανώτεροι και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Κορίτσια και αγόρια, κανείς δεν είναι σημαντικότερος από κανέναν»

Διάβασε ολόκληρο το κείμενο δύναμης, υποστήριξης, συμπαράστασης και συμπόνιας στην παρακάτω gallery.