Ξεσπά η Blake Lively: «Ένας άντρας παρακολουθεί τα παιδιά μου. Είναι τρομακτικό»

Ξεσπά η Blake Lively: «Ένας άντρας παρακολουθεί τα παιδιά μου. Είναι τρομακτικό»

Η διάσημη ηθοποιός απασφαλίζει και μιλάει ανοιχτά για την εμπειρία που την αναστάτωσε.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ευτυχισμένοι γονείς τριών κοριτσιών, της 6χρονης James, της 4χρονης Inez και της 21 μηνών Betty. Οι πέντε τους μοιάζουν να είναι μία από τις πιο αγαπημένες οικογένειες της celebrity κοινότητας και κάθε τους ανάρτηση το αποδεικνύει.

Αυτήν τη φορά, η Lively βρέθηκε στην επικαιρότητα με αφορμή ένα τρομακτικό περιστατικό μεταξύ εκείνης και ενός φωτογράφου. Ο εν λόγω φωτογράφος που φαίνεται να εστάλη από την DailyMail, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, παρακολουθούσε τα παιδιά της και δεν της απαντούσε όταν εκείνη έκανε προσπάθεια να του μιλήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται ανά τετράγωνο, με τη Lively να έχει γίνει έξω φρενών για το όλο σκηνικό. Όταν η σταρ είδε την ανάρτηση στο Μέσο, γρήγορα άφησε το δικό της οργισμένο σχόλιο, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.




Το σχόλιο της Blake Lively

https://www.instagram.com/p/CRaYEhsNowN

«Επεξεργάζεσαι και ενώνεις αυτές τις φωτογραφίες για να δείξεις ότι χαιρετάω χαρούμενη. Αλλά είναι παραπλανητικό. Η πραγματική ιστορία είναι η εξής: Ένας άντρας παρακολουθεί τα παιδιά μου. Ξεπετάγεται. Και μετά κρύβεται. Ένας ξένος στον δρόμο διαπληκτίστηκε μαζί του γιατί ήταν ένα πολύ ανησυχητικό θέαμα. Όταν προσπάθησα ήρεμα να πλησιάσω τον φωτογράφο που προσλάβατε για να τραβήξει αυτές τις φωτογραφίες για να του μιλήσω, άρχισε να τρέχει. Και ξεπηδούσε πάλι στο επόμενο τετράγωνο.

Ελέγχετε το παρελθόν των φωτογράφων που πληρώνετε για να παρακολουθούν παιδιά; Πού είναι η ηθική σας εκεί; Θα ήθελα να ξέρω. Ή απλώς δεν ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια των παιδιών; Με τους φωτογράφους που μου μιλούσαν, μπορούσα να συμφωνήσω να χαμογελάσω και να χαιρετήσω και να τους αφήσω να τραβήξουν τη φωτογραφία μου μακριά από τα παιδιά μου, αν άφηναν τα παιδιά μου στην ησυχία τους. Γιατί ήταν τρομακτικό»