Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η αποκάλυψη που έκανε για την αποχώρηση από MasterChef πριν τη νίκη

Πατούλια Κατερίνα
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η αποκάλυψη που έκανε για την αποχώρηση από MasterChef πριν τη νίκη

H MasterChef μαγείρεψε μαζί με τον έτερο MasterChef και οι αποκαλύψεις δεν έλειψαν.

Αυτή ήταν μια συνάντηση που την περιμέναμε πώς και πώς. Η συνάντηση των δύο MasterChef στην κουζίνα.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, μπήκε στην κουζίνα του περσινού MasterChef Σταύρου Βαρθαλίτη και μαγείρεψαν και μίλησαν για όλα και γέλασαν πολύ.

Δύο από τα πιο αγαπημένα παιδιά που έχουν περάσει ποτέ ως παίκτες από το ριάλιτι μαγειρικής έφτιαξαν hotdog εναλλακτικά στο κανάλι YouTube του Σταύρου και οι ειδήσεις που βγήκαν ήταν πολλές.

Αρχικά, η Μαργαρίτα εξομολογήθηκε πως δεν θυμόταν ότι ο Σταύρος έχει στεφτεί νικητής του MasterChef αλλά νόμιζε πως έχει μοιραστεί τον τίτλο με τον Σταυρή.

Από την άλλη, Μαργαρίτα αποκάλυψε και όσα δεν γνωρίζαμε μετά την πρώτη εκείνη δραματική αποχώρησή της, λίγο μετά τη μέση του MasterChef 5.


https://www.instagram.com/p/CReuGh5sfNw

Όπως εξήγησε το Μαργαριτάρι του MasterChef 5, τη μία εκείνη ημέρα που αποχώρησε δεν είδε τους δικούς της. Βρέθηκε σε καραντίνα όπου και της εξήγησαν πως έχει μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι με την ίδια να μην επιθυμεί να επιστρέψει.

Τελικά, πείστηκε!

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, κρατάει επαφές με πολλούς συμπαίκτες της, όπως ο Τζιοβάνι, η Ηρώ, η Βίλλυ, η Μαρία, ο Στέφανος, ο Τζαμάλ και ο Παύλος.



Και όχι μόνο! Η Μαργαρίτα μίλησε και για το πώς την στήριξε ο αγαπημένος της Χρήστος μέσα στο παιχνίδι αλλά και για τον καυγά που είχαν πριν εκείνη μπει στο ριάλιτι μαγειρικής.