Ελένη Φουρέιρα: Με κατάξανθα μαλλιά είναι μια άλλη (video)

Ελένη Φουρέιρα: Με κατάξανθα μαλλιά είναι μια άλλη (video)

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αποδείξει στο πέρασμα των ετών ότι δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Τολμά, πειραματίζεται και απολαμβάνει κάθε νέα μεταμόρφωσή της.

Κι όταν λέμε μεταμόρφωση συνήθως μιλάμε για τα μαλλιά της. Γιατί αν η Ελένη λατρεύει να αλλάζει κάτι πάνω της αυτό είναι το χρώμα των μαλλιών της. Την έχουμε δει ως τώρα με κάθε πιθανή απόχρωση, ενώ μόλις χθες αποκάλυψε στο Instagram της άλλη μία αλλαγή.

Omg Ελένη! Η Φουρέιρα με το πιο καυτό μπικίνι του καλοκαιριού (photos)

Κατάξανθη η Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί αυτό το ξανθό της άμμου που είχε το τελευταίο διάστημα και πλέον είναι… κατάξανθη. Και όταν λέμε κατάξανθη εννοούμε ότι η Ελένη πλέον έχει πλατινέ ξανθά μαλλιά.

Το μήκος τους, ωστόσο, είναι ίδιο. Η τραγουδίστρια δεν έκοψε τα μαλλιά της.

Η αποκάλυψη της αλλαγής έγινε μέσα από το Instagram της, όπου η Ελένη θέλησε να ανεβάσει ένα απόσπασμα από το video clip για το νέο τραγούδι της, «Αεράκι».

https://www.instagram.com/p/CReFdwsgqDz

Έλα, πες... Δεν είναι εντελώς διαφορετική;

Ο έρωτας με τον Αλμπέρτο Μποτία

Και μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να δίνει μεγάλο βάρος στη δουλειά της, να ενδιαφέρεται για την εικόνα της και να τολμά τις αλλαγές, όμως η ζωή της δεν σταματά εκεί. Η Ελένη έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και στα προσωπικά.

Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια ζει τον έρωτά της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο πολύ σύντομα θα μετακομίσει στο νέο τους σπίτι στη Βάρκιζα.



Μπορεί οι δυο τους να είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, όμως τώρα πια όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και καιρό, κυκλοφορούν μαζί χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ πια ποζάρουν και μαζί στο Instagram με… αρκετούς να λένε ότι ο γάμος δεν θα αργήσει και πολύ.