Ryan Reynolds: Μιλάει για το πως ξεκίνησε η σχέση του με την Blake Lively

Sabine Camhi
Ryan Reynolds: Μιλάει για το πως ξεκίνησε η σχέση του με την Blake Lively

Και θαυμάζει το πόσο καλή μητέρα είναι!

Ryan Reynolds και Blake Lively #loveforever! Το ζευγάρι συνεργάστηκε προηγουμένως στην ταινία Green Lantern του 2011, αλλά ξεκίνησαν να βγαίνουν δύο χρόνια μετά. Και τώρα ο Ryan Reynolds αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση του, στο podcast SmartLess με τους οικοδεσπότες Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett.

«Γνώρισα την Blake στο set της ταινίας Green Lantern», είπε ο Ryan. «Ήμασταν φίλοι και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα πήγαμε σε διπλό ραντεβού, αλλά για να βγούμε με διαφορετικούς ανθρώπους. Κάναμε παρέα και πάντα κρατούσαμε επαφή, και εκεί που δεν το περίμενες, τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε και οι δυο έπρεπε να πάμε στη Βοστώνη. Της είπα, θα οδηγήσω μαζί σου».



Ο Ryan παραδέχεται, «την παρακαλούσα να κοιμηθεί μαζί μου». Περιγράφοντας τη σχέση τους, είπε ότι ήταν «σαν ένα παραμύθι». Πρόσθεσε, «Μια εβδομάδα αργότερα ήμουν σε φάση ‘πρέπει να αγοράσουμε ένα σπίτι μαζί.’ Και το κάναμε».

Ο Ryan μίλησε επίσης για τις τρεις κόρες του - James, 6, Inez, 4 και Betty, 1, και το πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Πέρασαν δύσκολα» είπε για τις δύο μεγαλύτερές του κόρες, οι οποίες έπρεπε να κάνουν μαθήματα μέσω του Zoom. «Έψαχνα για εξωτερική βοήθεια από παντού. Διάβαζα βιβλία. Η Blake ήταν πολύ καλύτερη από μένα σε αυτό, γιατί είμαι και εγώ παιδί».



Ο Ryan εξήγησε επίσης πώς αυτός και η Blake τα πάνε καλά. «Είμαι παρών με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου και ο γάμος μου είναι εξαιρετικά σημαντικός για μένα και αυτή η φιλία είναι σημαντική για μένα», είπε. «Η Blake και εγώ δεν κάνουμε ταινίες ταυτόχρονα. Όταν η Blake είναι έτοιμη να κάνει μερικά πράγματα, θα σταματήσω εγώ και εναλλάξ. Θα κάνει μια ταινία και θα είμαι μαζί της και μαζί με τα παιδιά».