Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο της (photos)

Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο της (photos)

Πτυχιούχος η κόρη του διάσημου τραγουδιστή.

Μεγάλη είναι η χαρά στο σπίτι και στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου μιας και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, είναι πλέον και επίσημα πτυχιούχος. Η πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή ολοκλήρωσε τις σπουδές της και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.

Κατερίνα Κακοσαίου: Το ταξίδι στο Dubai και το νέο τραγούδι με τον μπαμπά της

Το post από τη Μύκονο

Στη Μύκονο με τις φίλες της βρίσκεται η Κατερίνα Κακοσαίου και γιορτάζει το γεγονός ότι πήρε το πτυχίο της Βιολογίας από Πανεπιστήμιο της Κύπρου, όπου και σπούδαζε. Η Κατερίνα ορκίστηκε διαδικτυακά, όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό σε πολλά Πανεπιστήμια λόγω των μέτρων για τον Covid-19.

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μαζί με μία φίλη της και κρατώντας στα χέρια τους ανθοδέσμες, ενώ έγραψε: «Ορκιστήκαμε φίλη μου @lena._ptr και είχαμε και την τύχη να ορκιστούμε μαζί. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί περάσαμε τα πάντα, μαζί κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο ❤️Σ’ αγαπώ πολύ πολύ».

https://www.instagram.com/p/CRo5J2DsJ8u

Η Κατερίνα Κακοσαίου πήρε το πτυχίο της ακριβώς στα τέσσερα χρόνια με μία φίλη της να γράφει σε Insta Story χαριτολογώντας: «Θα σας κάνουμε παρέα κι ας πήρατε πτυχίο ακριβώς στα 4 χρόνια».

Η συνεργασία της Κατερίνας με τον μπαμπά, Γιάννη Πλούταρχο

Η Κατερίνα Κακοσαίου ακολουθεί το τελευταίο διάστημα τα χνάρια του μπαμπά της. Το νεαρό κορίτσι, που διαθέτει μια υπέροχη φωνή, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα τραγούδι σε συνεργασία με τον μπαμπά, Γιάννη Πλούταρχο.



Το τραγούδι είναι η γνωστή επιτυχία του Πλούταρχου «Πόσο ωραία μάτια έχεις», το οποίο τώρα το τραγουδούν μαζί μπαμπάς και κόρη.

Κάνοντας, βέβαια, ένα scroll στο Instagram της Κατερίνας θα δεις πως κι εκείνη ανεβάζει αρκετά videos στα οποία τραγουδά λαμβάνοντας άπειρα likes και τα πιο κολακευτικά σχόλια των followers της για τη φωνή της.