Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Οι νέες φωτογραφίες μετά την αποκάλυψη ότι άρχισε διατροφή

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Οι νέες φωτογραφίες μετά την αποκάλυψη ότι άρχισε διατροφή

Η αγαπημένη σεφ και νικήτρια του MasterChef ομορφαίνει το Instagram με το μεταδοτικό της χαμόγελο.

Τι κι αν ο καιρός περνάει. Τι κι αν πλέον δεν τη βλέπεις στον πάγκο του MasterChef να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους κριτές. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι καλύτερα από ποτέ και ασχολείται με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που προμηνύονται όλο και περισσότερες στη συνέχεια.

Στο μεσοδιάστημα, όμως, φροντίζει να κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram και όχι μόνο σχετικές με το μαγειρικό της ταλέντο. Η Μαργαρίτα δημοσιεύει τις πιο γλυκές της φωτογραφίες με υπέροχα captions. Highlight των περισσότερων από αυτές: Το μεταδοτικό της χαμόγελο.

https://www.instagram.com/p/CRTcLg4scMq

Οι νέες φωτογραφίες με τη Μαργαρίτα πιο χαμογελαστή από ποτέ

Πρόσφατα, η νικήτρια του φετινού MasterChef έκανε μία ανάρτηση, πιο χαμογελαστή από ποτέ, και έγραψε: «Χαμογελάτε συχνότερα, ομορφαίνει», τονίζοντας τη σημασία του να χαμογελάει κάποιος συχνά.

https://www.instagram.com/p/CRqmNs-MWW3

Παράλληλα, θα παρατηρήσεις ότι φαίνεται σιγά-σιγά η απώλεια κιλών, αφού, αν θυμάσαι, πρόσφατα αποκάλυψε στο Instagram ότι άρχισε διατροφή, παρουσιάζοντας τα πρώτα της αποτελέσματα.



Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ξεκίνησε διατροφή και μας δείχνει πώς πηγαίνει (photos)

Μετά από την εν λόγω φωτογραφία, ακολούθησε και ένα story στο οποίο η σεφ ποζάρει φορώντας ένα γλυκό floral φόρεμα στο μπαλκόνι.

Δες το στην παρακάτω gallery.