Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε μία λεπτομέρεια για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε μία λεπτομέρεια για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της

Μία φωτογραφία που συνδέεται με μία παραλία της Μυκόνου.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα ζευγάρια της showbiz που ο κόσμος λατρεύει να ακολουθεί. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι πλέον μαζί 8 χρόνια και κάθε στιγμιότυπο της ζωής τους δείχνει πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι.

Πρόσφατα, η Οικονομάκου έκανε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο Μιχόπουλος και μερικοί φίλοι τους, όμως, τη συνόδευσε με ένα πολύ ενδιαφέρον caption: «Με αυτούς τους απίθανους τύπους γνώρισα τον άντρα μου. Σχεδόν 8 χρόνια πίσω. Πόσο μου είχε λείψει να είμαστε όλοι μαζί πάλι».

https://www.instagram.com/p/CRuJ9wotpGx


Η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της

Αυτή της η δήλωση έρχεται να συμπληρώσει μία άλλη που είχε κάνει στο παρελθόν, όταν είχε αποκαλύψει ότι γνώρισε τον Μιχόπουλο στη Μύκονο, καθώς εκείνος περνούσε με μηχανή και κράνος από την παραλία στην οποία εκείνη χαλάρωνε με τους φίλους της.

Ήξερε ότι της αρέσει πριν προλάβει καν να βγάλει το κράνος και οι καθημερινές τους συναντήσεις στο νησί οδήγησαν κάποια στιγμή στην ανταλλαγή τηλεφώνων. Τα υπόλοιπα, ας πούμε ότι είναι ιστορία.




Γι’ αυτό, λοιπόν, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει αυτήν τη συναισθηματικά φορτισμένη αναφορά στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, παρουσιάζοντας τους ανθρώπους που ήταν εκεί.

Δες περισσότερες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στην παρακάτω gallery.