Σίσσυ Χρηστίδου: Η στήριξη του Θοδωρή Μαραντίνη για το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Σίσσυ Χρηστίδου: Η στήριξη του Θοδωρή Μαραντίνη για το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Τα σχόλια συμπαράστασης των celebrities είναι συγκινητικά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε έναν πολύ δύσκολο χρόνο με τη μαμά της που έχει διαγνωστεί με λευχαιμία. Για αρκετό διάστημα, η παρουσιάστρια δεν αποκάλυπτε τι ακριβώς είχε συμβεί, ώσπου μέσα στον Ιούλιο αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο στο οποίο να εξηγεί στο κοινό όλα τα σχετικά με την κατάσταση.




Η μαμά της έχει κάνει τρεις κύκλους χημειοθεραπείας, ενώ λόγω της κατάστασης της υγείας της έχει χάσει αρκετά κιλά, συνεχίζοντας, όμως, να παλεύει.

https://www.instagram.com/p/CR4VXn1rzHe


«Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια συνεχίζει να είναι τεράστια στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που ήρθατε μέχρι εδώ για αυτή την τόσο σπουδαία προσφορά.. Σας οφείλουμε την ελπίδα μας.. ♥️», έγραψε η Σίσσυ στο Instagram επικοινωνώντας την ανάγκη για αίμα.

Πολλοί celebrities έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους και δημόσια μέσω σχολίων. Ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλησαν να τη στηρίξουν βρέθηκε φυσικά και ο Θοδωρής Μαραντίνης που έκανε repost τη φωτογραφία της δημοσίευσης της Χρηστίδου μαζί με το τηλέφωνο που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει και να δώσει αίμα.

xristidou marantinis


Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα σχόλια των διασήμων.