Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύτηκε στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύτηκε στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι (photos)

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες υπέροχη ως νύφη! 

Μέσα σε όλα αυτά τα άσχημα που βιώνει η χώρα την τελευταία εβδομάδα, σήμερα υπήρχε και κάτι καλό που σίγουρα έκανε πολύ κόσμο να χαμογελάσει. Η Δανάη Μιχαλάκη (ή αλλιώς Δρόσω Σταμίρη) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου στη Σύρο και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Αν είσαι φαν των Άγριων Μελισσών, σίγουρα θα έχεις χαρεί με την είδηση αυτή, που είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, και θα χαρείς ακόμη περισσότερο με τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το γλέντι του γάμου της.

Δανάη Μιχαλάκη: Η πόζα με λεοπάρ μαγιό λίγο πριν τον γάμο

Η αγγελία στην τοπική εφημερίδα

Το ζευγάρι είχε γνωστοποιήσει στην τοπική εφημερίδα της Σύρου, Κοινή Γνώμη την αγγελία του γάμου του, η οποία ανέφερε: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιος του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ερμούπολη 09/07/2021».


https://www.instagram.com/p/CR9Hh3Moje-

Δεν πέσαμε και πολύ έξω τελικά! «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες σε wedding vibes: Τι θέλω να φορέσει ως νύφη!

Ο μυστικός γάμος στη Σύρο

Το διάσημο ζευγάρι είχε αναφέρει εδώ και αρκετούς μήνες πως πρόκειται να παντρευτεί τον Αύγουστο στη Σύρο, τόπο καταγωγής της Δανάης. Η Δανάη μάλιστα σήμερα έχει τα γενέθλιά της, κι επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέρα για να παντρευτούν, μιας και η γιορτή θα είναι διπλή.

Η Δανάη γίνεται 29 ετών και ταυτόχρονα ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο της Ερμούπολης με ελάχιστους καλεσμένους, κυρίως συγγενείς, ενώ θα ακολουθήσει ένα μικρό πάρτι στην παραλία Κόμητο.



Παρόλα αυτά το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους του το φθινόπωρο, ενώ το ταξίδι του μέλιτος θα πραγματοποιηθεί τα Χριστούγεννα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.



Οι φωτογραφίες από το πάρτι στην παραλία

Το Queen.gr βρέθηκε στη Σύρο και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι της Δανάης και του Γιώργου στην παραλία Κόμητο και θα τις δεις καλύτερα στη gallery που ακολουθεί. Δανάη και Γιώργος είναι υπέροχοι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

AB189748 67DE 4FF8 8BC7 5CB909D9ACBC

Να ζήσετε!