GNTM: Η κόρη της Ζενεβιέβ, Ροζαλία, είναι ολόιδια η μαμά της – Δεν τις ξεχωρίζεις

GNTM: Η κόρη της Ζενεβιέβ, Ροζαλία, είναι ολόιδια η μαμά της – Δεν τις ξεχωρίζεις

Στο νέο βίντεο, είναι πραγματικά λες και βλέπεις τη Ζενεβιέβ.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι το πρόσωπο που είχες λατρέψει μέσα από το Greece’s Next Top Model. Η γυναίκα που βοηθούσε τα κορίτσια να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στις φωτογραφίσεις τους. Τα σχόλιά της γίνονταν πολλές φορές viral και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όμως, πέρα από το αδιαμφισβήτητο χάρισμά της στα επαγγελματικά, η Ζενεβιέβ είναι και μία πολύ γλυκιά μανούλα.

Η κόρη της, Ροζαλία, μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι εκπληκτική. Τέτοια, που πολλές φορές δεν μπορείς καν να τις ξεχωρίσεις. Όπως ακριβώς συνέβη στην πρόσφατη ανάρτηση της Ζενεβιέβ.



Η νέα ανάρτηση της Ζενεβιέβ

https://www.instagram.com/p/CSgjEgZonzf

Όχι, μέσα στην αιώρα δε βλέπεις τη Ζενεβιέβ αλλά τη Ροζαλία. Έχουν ίδια μαλλιά, ίδια γυαλιά, μέχρι και ίδιο «ζεν» βλέμμα.

Πέρα από την εκπληκτική ομοιότητα, βέβαια, όλο το θέαμα με τα παιδιά που παίζουν είναι υπέροχο και πώς να μη χαρείς αν είσαι η μαμά;

Η Ζενεβιέβ, πάντως, συνόδευσε το βίντεο με το caption: «Και, πράγματι, θα υπάρχει χρόνος. Να αναρωτηθείς ‘Τολμάω;’ Και ‘Τολμάω;’», ένα απόσπασμα από το The Love Song του J. Alfred Prufrock.

Και για να τρίβεις ακόμα περισσότερο τα μάτια σου με την ομοιότητα, στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της μικρής.