Έχεις σίγουρα δει την Ελένη Φουρέιρα με μαγιό: Αυτή τη φορά ποζάρει η αδερφή της Ιωάννα με μπικίνι

Έχεις σίγουρα δει την Ελένη Φουρέιρα με μαγιό: Αυτή τη φορά ποζάρει η αδερφή της Ιωάννα με μπικίνι

Ελένη και Ιωάννα Φουρέιρα: Οι δύο αδερφές μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Με 1,1 εκατομμύρια followers, κάθε post της Ελένης Φουρέιρα μπορεί να γίνεται viral, ειδικά εκείνα στα οποία η δημοφιλής τραγουδίστρια ποζάρει με μαγιό.

Και μπορεί οι πόζες της Ελένης με μαγιό να είναι δημοφιλείς όμως υπάρχει ένα κορίτσι που με μπικίνι, θυμίζει απίστευτα τη Φουρέιρα. Αυτή δεν είναι άλλη από την αδερφή της Ιωάννα Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα και το δέσιμο με τις αδερφές της

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη που τρέφει στην Ιωάννα, τη Μαργαρίτα και τα τέσσερα ανίψια που της έχουν χαρίσει. Σε παλιά συνέντευξή της η Φουρέιρα είχε αποκαλύψει:

«Αγαπώ πολύ τις αδελφές μου και τον μικρότερο αδελφό μου και τα ανήψια μου. Δεν σου κρύβω πως κάνω τα πάντα μαζί τους: Έχω αλλάξει πάνες, τα έχω κοιμίσει. Να φανταστείς πως, όταν παίζουμε, κυλιόμαστε στα πατώματα. Ματώνουν τα γόνατά μου γιατί σκαρφαλώνουν πάνω μου και γυρίζουμε όλο το σπίτι. Θέλω, όταν μεγαλώσουν, να έχουν ωραίες αναμνήσεις από τη θεία τους».


https://www.instagram.com/p/8aX4WdtSPx

Η δυσκολία στο να γίνει μαμά:

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου τον περασμένο χειμώνα, η Φουρέιρα αποκάλυψε την μεγάλη αγάπη που έχει για τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και την δυσκολιά που αντιμετωπίζει στο να γίνει μαμά:

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή», είπε και συνέχισε: «Είμαστε με το σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».



Ιωάννα και Ελένη:

Το δέσιμο των δύο αδερφών φαίνεται και στα social media. Όταν ήρθε στη ζωή ο δεύτερος γιος της Ιωάννας Φουρέιρα, η αδερφή της Ελένη έκανε ένα story στο οποίο έγραψε:

foureira theia

«Καλώς ήρθες γλυκές μου άγγελε. Ανυπομονώ να σε κρατήσω στα χέρια μου», ήταν το σχόλιο της Ελένης και στη φωτογραφία απεικόνιζε τα ποδαράκια του μωρού.

Η ομοιότητα με την Ιωάννα:

Στις πρόσφατες διακοπές της, η Ιωάννα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μπικίνι και η ομοιότητα με την αδερφή της ήταν μεγάλη. Είχε προηγηθεί μια φωτογραφία της αδερφής της Ελένης με τον γιο της αγκαλιά στην οποία η Ελένη είχε κάνει και ένα τρυφερό σχόλιο. Δες όλες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.