Βαλαβάνη- Βασάλος: Η ευχή για τον γάμο τους και η υπόσχεση που τους έδωσε η Ναταλία Γερμανού

Πατούλια Κατερίνα
Βαλαβάνη- Βασάλος: Η ευχή για τον γάμο τους και η υπόσχεση που τους έδωσε η Ναταλία Γερμανού

Βαλαβάνη- Βασάλος: Το ζευγάρι μετράει μαζί τέσσερα χρόνια.

Πριν από μερικές ημέρες, το ζευγάρι που γνωρίστηκε και αγαπήθηκε στο Survivor 1, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έγιναν κουμπάροι μιας και πάντρεψαν τους φίλους τους Θάνο Μαυράκη και την Αποστολία Λιβιάκη.

Η Ευρυδίκη προτίμησε ένα custom made μίνι φόρεμα δια χειρός Βάσιας Κωσταρά και έκλεψε τις εντυπώσεις ως κουμπάρα σοτν γάμο των φίλων της ενώ ο Κωνσταντίνος ντύθηκε κι εκείνος στα μπλε.

Μετά το μυστήριο, Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια μοιράστηκαν φωτογραφίες στα social media τους στο Instagram.

Το post της Βαλαβάνη:

«Να ‘χετε μέλι θυμαριού και τση ρακής τη ζάλη και η ζωή σας να κυλά γλυκά σαν πεντοζάλι.
Οικογένεια πια», έγραψε χαρακτηριστικά η Βαλαβάνη η οποία και δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστήριο του γάμου.

Όπως ήταν φυσικό, η κοινή φωτογραφία του Βασάλου με τη Βαλαβάνη, απέσπασε βροχή από likes των διάσημων φίλων του ζευγαριού και όχι μόνο.


https://www.instagram.com/p/CS42G9qsVJ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως ήταν φυσικό, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, δέχτηκαν και πολλές φορές ευχές και για τον δικό τους γάμο. Μια από τις ευχές ήταν και της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έχει συνεργαστεί με τη Βαλαβάνη.

Έτσι κι αλλιώς πριν από λίγο καιρό, μιλώντας στο περιοδικό Οκ, ο Βασάλος, είχε αποκαλύψει τα σχέδια του ζευγαριού για το μέλλον, τονίζοντας:

«Αν ήταν να γίνουμε γονείς, θα σκεφτόμασταν το ενδεχόμενο να παντρευτούμε. Εγώ προσωπικά δεν τα βάζω σε σειρά: «αρραβώνας, γάμος, παιδί». Μπορεί να έρθει ένα παιδί χωρίς να έχει γίνει ο γάμος. Δεν καιγόμαστε ούτε η Ευρυδίκη να φορέσει νυφικό ούτε εγώ γαμπριάτικο κοστούμι. Εννοείται ότι είναι μέσα στους στόχους μας να αποκτήσουμε παιδί, αλλά δεν είναι κάτι που μας αγχώνει».

Πάντως η ευχή της Γερμανού, συνοδευόταν με μια υπόσχεση.