Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσίαση της ομάδας της, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (video-photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσίαση της ομάδας της, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (video-photos)

Η ωραία Ελένη αποκάλυψε τα πάντα για τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή!

Το πρώτο ραντεβού με τους δημοσιογράφους δόθηκε σήμερα το απόγευμα! Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να καλωσορίσει τους φίλους και συνεργάτες της στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι, θέλοντας να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά που έχει για τη νέα τηλεοπτική της αρχή.

Η όμορφη Ελένη πάντα χαμογελαστή και απαστράπτουσα, δε σταμάτησε να μιλά με όλους, αποκαλύπτοντας τα πάντα για την εκπομπή, λίγο πριν την μεγάλη της πρεμιέρα.

Η νέα ομάδα

omada menegaki

Οι πρώτοι που έσπευσαν στην υπέροχη όαση του Βοτανικού Κήπου ήταν ο Γιάννης Μούτσος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, οι πρώτες νέες προσθήκες στο πάνελ της εκπομπής, ενώ αμέσως μετά κατέφθασε και ο Σάββας Πούμπουρας. Οι κυρίες της ομάδας έφτασαν τελευταίες. Πρώτη έφτασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, φορώντας ένα ροζ σατέν φόρεμα ενώ την παράσταση έκλεψε η ωραία Ελένη που ήρθε περπατώντας με τους συνεργάτες της.

Ντυμένη με ένα υπέροχο μπλε φόρεμα, συνδυασμένο με φλατ σανδάλια γεμάτα στρας, η Ελένη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το στυλ και τον αέρα της.

menegaki

Η ανακοίνωση της πρεμιέρας και η απουσία από την τηλεόραση

H Ελένη σε μια συνάντηση τετ-α-τετ με τους δημοσιογράφους μίλησε για τα πάντα. Για την απόφαση της να πει το ναι στο Mega αλλά και το πώς περνούσε την καθημερινότητά της μακριά από την τηλεόραση. «Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά καταρχάς ξεκούρασης για μένα. Ήταν μια χρονιά που δεν ήξερα αν θα μ΄αρέσει, αν δεν θα μ' αρέσει που βρίσκομαι εκτός δουλειάς. Ήταν μια χρονιά στα τυφλά που όμως μου έδωσε τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δω την τηλεόραση και εγώ απ' έξω, να κάνω πραγματικά ζάπινγκ χωρίς σκέψη», είπε η Ελένη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.

Οι αναμνήσεις από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνισή στο Mega

«Όταν ξεκινούσα την τηλεόραση, τα μόνα που θυμάμαι έντονα ήταν γέλια και ανεμελιά. Ευθύνες μηδέν. Οι άλλοι είχαν την ευθύνη που έπρεπε ουσιαστικά να με βοηθήσουν να μάθω να περπατάω σε ένα καινούριο περιβάλλον τελείως άγνωστο για μένα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η παρουσιάστρια.

Πάντα χαμογελαστή και με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ η Ελένη χαιρέτησε έναν προς έναν τους δημοσιογράφους που την τίμησαν με την παρουσία τους και απάντησε με φιλική διάθεση σε όλες τις ερωτήσεις τους. Δε δίστασε να συστήσει με τη σειρά της τη νέα της ομάδα που φαίνεται πως θα μας κρατήσει την καλυτερη παρέα αυτή τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δες τις φωτογραφίες από την παρουσίαση.