Η Όλγα Κεφαλογιάννη γέννησε δίδυμα: Η άγνωστη λεπτομέρεια του χαρμόσυνου γεγονότος

Πατούλια Κατερίνα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη γέννησε δίδυμα: Η άγνωστη λεπτομέρεια του χαρμόσυνου γεγονότος

Χαρμόσυνα νέα για την 46χρονη Όλγα Κεφαλογιάννη.

Χαρμόσυνα νέα για την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία χθες το απόγευμα (6/9/2021), η οποία έφερε στον κόσμο δίδυμα παιδιά.

Η βουλευτής έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Μίνως Μάτσας έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε τις σαλιάρες των μωρών και έγραψε χαρακτηριστικά:


https://www.instagram.com/p/CTfIefftVNE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!». Tο ίδιο post και story έκανε και ο Μίνως Μάτσας.


https://www.instagram.com/p/CTfJi7RqpeO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση και ο μυστικός γάμος:

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και κάτω από άκρα μυστικότητα τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2021, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης. Ήταν Φεβρουάριος του 2020, όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγινε μαμά για πρώτη φορά, ενώ ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης για δεύτερη, αφού έχει ήδη μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο του.

Η άγνωστη λεπτομέρεια της γέννησηςΤα δίδυμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, έχουν ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον μπαμπά τους, μιας και γεννήθηκαν την ημέρα γενεθλίων του μουσικοσυνθέτη.