Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση λίγο πριν την πρεμιέρα και το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα (photo)

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση λίγο πριν την πρεμιέρα και το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα (photo)

Δύο εικοσιτετράωρα πριν από την πρεμιέρα της η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει πιο happy από ποτέ.

Η νέα τηλεοπτική χρονιά που ξεκίνησε είχε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Μία από αυτές ήταν και η μετακίνηση της Κατερίνας Καινούργιου από το Open πίσω στον Alpha, από τον οποίο αποχώρησε πριν από πέντε χρόνια.

Η εκπομπή της «Super Κατερίνα» ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 09:50 και η Κατερίνα δηλώνει πιο happy από ποτέ.

Κατερίνα Καινούργιου: «Το καλοκαίρι πιέστηκα και δε μπόρεσα να ευχαριστηθώ την περσινή μου επιτυχία»

Η ανάρτηση της Κατερίνας λίγο πριν την πρεμιέρα της

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με μαύρο one shoulder μπλουζάκι, με wet look, ευδιάθετη και χαμογελαστή.

«Cause I’m happy», ξεκινά το caption της φωτογραφίας της και συνεχίζει: «Σας περιμενω την Δευτέρα λοιπόν στο @superkaterinatv, (χωρίς την αγάπη σας, την αποδοχή σας και τη στήριξη σας δεν θα ‘χα καταφέρει όλα αυτά που είχα ονειρευτεί …).


https://www.instagram.com/p/CTrbLlGoKNK

Λατρεύω αυτό που κάνω γιατί δούλεψα πολύ… αγαπώ τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα και αγαπώ και σας που όλα αυτά τα χρόνια είστε δίπλα μου και καθημερινά με βάζετε στα σπίτια σας. #feelingblessed. Σε λίγες ώρες πάλι μαζί στον @alphatv».

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στο post της Κατερίνας

Η Δανάη Μπάρκα που η εκπομπή της έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα που πέρασε (6/9) σχολίασε το post της Κατερίνας γράφοντας: «Κι όσοι σε ξέρουμε σχεδόν 10 χρόνια- χωρίς κάμερες, και εκπομπές- σε αγαπάμε για την αλήθεια σου. Γιατί γνωρίζουμε ποσό έχεις προσπαθήσει, ποσό δύσκολα έχεις περάσει και παρόλα αυτά δεν έχεις χάσει το χαμόγελο και τη χαρά γι’ αυτό που κάνεις! Καλή αρχή Σουπερίνα μας».

Το post της σχολίασαν επίσης οι Έβελυν Καζαντζόγλου, Γρηγόρης Γκουντάρας, Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και η Josephine.


https://www.instagram.com/p/CTg7t_QjK1W

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την επιστροφή της στον Alpha

Πολλά έχουν ακουστεί για την αποχώρισή της από τον Alpha πριν από 5 χρόνια. Τι απ' όλα αυτά ισχύει; Η Κατερίνα μιλά με ειλικρίνεια. «Αποφάσισα να επιστρέψω στον Alpha παρόλο που είχα φύγει κάπως στενοχωρημένη, όχι και με τις καλύτερες συνθήκες. Δεν έχουν σημασία όμως πια όλα αυτά γιατί πια βρίσκομαι σε μια οικογένεια, της Barking Well και του Νίκου Κοκλώνη, η οποία με αγαπά και με πιστεύει. Συγκινήθηκα που επέστρεψα στον Alpha, παρόλο που δεν σου κρύβω πως είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια».