Κάτι Ξαναψήνεται: Η Σπυροπούλου μαγείρεψε με τον Κονδυλάτο και το Twitter αντέδρασε

Κάτι Ξαναψήνεται: Η Σπυροπούλου μαγείρεψε με τον Κονδυλάτο και το Twitter αντέδρασε

Το Κάτι Ξαναψήνεται με οικοδεσπότη τον Περικλή Κονδυλάτο, μπήκε στα πρώτα τέσσερα trends του Ελληνικού Twitter.

Επέστρεψε στην τηλεόραση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον SΚΑΙ με το Κάτι Ξαναψήνεται κάθε απόγευμα στις 16.50.
Η πρώτη εβδομάδα, βρίσκει τη Σπυροπούλου να μαγειρεύει με τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Survivor 2021 και το κοινό έχει ήδη αντιδράσει.
Η επιστροφή στην τηλεόραση:

Μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα της εκπομπή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είχε κρύψει τον ενθουσιασμό της:
«Νιώθω πάρα πού ωραία να δει ο κόσμος τι έχει γίνει. Είναι κομμένο και ραμμένο για μένα. Είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου να διακωμωδώ καταστάσεις.



Όσο για την αντίδραση του εδώ και ένα χρόνο αγαπημένου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η Σπυροπούλου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ο Βασίλης είναι πολύ ξεχωριστός στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Για να είμαι σε αυτή τη σχέση βλέπω και άλλα πράγματα. Δεν μπορώ, όμως, να τα προγραμματίσω. Δεν μπαίνουν σε κουτάκια. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια γιατί αγαπώ πολύ τη δική μου. Αυτές τις αξίες έχω από μικρό παιδί, όπως και σύντροφός του. Οπότε γιατί όχι. Είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολλά κοινά. Χαίρομαι για την επαγγελματική του εξέλιξη κι εκείνος το ίδιο για εμένα. Μου έλεγε να πάρω μια εκπομπή να ηρεμήσει γιατί μιλάω, να πας και ραδιόφωνο μου έλεγε να πάω».

Το Κάτι Ξαναψήνεται:

Κάθε εβδομάδα 5 άνθρωποι ανοίγουν το σπίτι τους, κάνουν το τραπέζι στους συμπαίκτες τους & προσπαθούν να τους εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, για να κερδίσουν 2.500€!


https://www.instagram.com/p/CTznzrHo7CC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Περικλης Κονδυλατος, ο Πάνος Καλίδης, η Χριστίνα Κεφαλά, η Έλενα Κρεμλίδου Mariposa και ο Κώστας Παπαδόπουλος ο ζαχαροπλάστης μαγειρεύουν για τους συμπαίκτες τους κρίνουν και κρίνονται σε ένα παιχνίδι που το έπαθλο των 2.500 ευρώ θα δοθεί για την προστασία των ζώων στην πρώτη εβδομάδα του Κάτι Ξαναψήνεται.



Η έναρξη του παιχνιδιού έγινε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με οικοδεσπότη τον Κώστα Παπαδόπουλο και μόλις χτες ο Περικλής Κονδυλάτος μαγείρεψε με τη Σπυροπούλου και έκανε το Twitter να αντιδράσει!
Δες τα σχόλια παρακάτω.